BeeZee EcoKid

ETIČNA (veganska + pravična trgovina) + ZDRAVA (naravna + varne barve) + TRAJNOSTNA izdelana v Sloveniji RAZKOŠNA znamka od 2010  

 BeeZee EcoKid


BeeZee EcoKid so naravi prijazna oblačila, nakit, igrače in dekoracija za dom. Naš namen je navdihovati in podpreti otroke in mamice, ter spodbujati ljubezeni do živali in narave. Blagovna znamka je namenjena umetnosti kot izrazu lepote narave.

O oblikovalki Bianci “BeeZee” Žvorc

BeeZee, kratko za Bianco Žvorc, ki je risala od malega in delala v živalskem zavetišču že kot najstnica. Živela je v Avstraliji, New Yorku in Evropi, končala študij arhitekture v Sloveniji ter magisterij računalniških umetnosti na privatni šoli za vizualne umetnosti v Manhattanu. Po dvanajstih letih dela v oglaševalskem svetu Manhattna, prisotnosti na tamkajšnjem modnem in umetniškem prizorišču je izoblikovala občutek za lepo. Še naprej se zavzema se za zaščito živali in ekologijo ter prakticira veganstvo. Odzvala se klicu, da navdihuje vse generacije otrok in žensk. BeeZee EcoKid predstavlja zlitje njenih izskušenj, znanj in ljubezni v eno.

Zakaj ekološki materiali in pravičnejši način trgovanja?

Ekološka oblačila so dejanski prispevek k zdravem načinu življenja.
Z izbiro ekoloških oblačil in izdelkov:

1. pomagate zmanjševati onasneženost vode in zraka (ekološki bombaž raste brez pesticidov in kemikalij, ki se drugače prekomerno uporablajo)
2. nosite in uporabljate izdelke, ki ne vsebujejo nevarnih kemikalij in toksičnih barvil
3. podpirate lokalno ekonomijo

Ekološki materiali in oblačila niso le bolj zdravi in prijetni na vaši koži; pomagajo ohranjati zrak, ki ga dihamo in vodo, ki jo pijemo.

Zakaj je BeeZee EcoKid odlična izbira, če kupujete ekološke izdelke?
Kot poroča New York Times je nadzor nad ekološkim bombažem prekinjen, ko je letina pobrana. Pogosto se tkanine iz eko bombaža kemično obdelajo, zbelijo, potiskajo ali obarvajo s toksičnimi in nevarnimi barvili. Takšna oblačila so še vedno označena kot “ekološki-organic-bio” izdelek v trgovinah.

BeeZee EcoKid ne samo, da uporablja ekološke materiale in tkanine - naši izdelki niso kemično obdelani, zbeljeni ali barvani. Uporabljamo le naravne barve in barvila ter sodelujmo s proizvodno in delovno silo iz lokalnih skupnosti.

BeeZee EcoKid - prijazni do okolja in lepi za oko!

Večina naših izdelkov je narejenih ročno in z ljubeznijo, kar pomeni visoko kakovost in unikatnost izdelkov. Naše ljubeče ilustracije živali širijo pozitivna sporočila in energijo. So odsev naše ljubezni do planeta Zemlja, živali, rastlin in umetnosti.

FOTOGALERIJA IZDELKOV BeeZee EcoKid

www.beezeeecokid.com

ZUNANJA SEZONA 2018
LOKACIJA: GORNJI TRG LJUBLJANA 

OKTOBER 13., 20., 27.10. (09.00 - 18.00)
 
* * * * *

ZIMSKA SEZONA 2018
 
NOVEMBER : 17.11. / kreativni center POLIGON (10.00-19.00)
 
DECEMBER: 
1. Miklavžev ARTish 6.12. (15.00-20.00) - KUCHA
2. PREDpraznični ARTish 15. in 16.12. / kreativni center POLIGON (10.00 - 19.00)
3. BOŽIČNI ARTish 22. in 23.12. / kreativni center POLIGON (10.00-20.00) 
 
PRIJAVE: artish.si@gmail.com