Manitas

Ustvarjalnica in prodajna galerija Manitas je pravljica v kateri Kaja “živi” in dela, je plod mladostne zagnanosti in veselja do ročnega dela.

Manitas


V njej uresničuje svojo željo po ustvarjanju in umetniškem izražanju in to deli z ostalimi. Ljudem želi s svojo energijo, ki jo vtke v svoje izdelke odpreti oči in srce, v njih bi rada vzbudila občudovanje do vsega kar je lepo in drugačno. V izvirnem in prijetnem vzdušju ateljeja nastajajo unikatni kakovostni ročno ustvarjeni izdelki s katerimi lahko razvajate sebe in druge ali pa z njimi popestrite vaš dom. Izbirate lahko med usnjenim nakitom, torbicami in galenterijo, copati in čevlji, keramičnimi in lesenimi dekorativnimi predmeti, modnimi dodatki ter osebnimi ali poslovnimi darili.

Svojim idejam in vizijam Kaja ne postavlja nikakršnih omejitev. Uporablja znanje pridobljeno na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje, z vedno novimi izkušnjami in navdihi nadgrajuje družinsko tradicijo oblikovanja in izdelave unikatnih usnjenih izdelkov tako, da združuje neugnano ustvarjalno strast in ljubezen do oblikovanja s široko paleto tehnik in najrazličnejšimi materiali. V izdelkih oživlja stara obrtniška znanja ter jih prepleta s svojeglavimi oblikami in živahnimi barvami, ki jih povezuje v celoto z etno pridihom in tako ustvarja neponovljive dragocenosti.

Radovednost in raziskovalni duh jo ženeta v svet mode in modnih dodatkov, neprestano eksperimentiranje in odkrivanje novih plasti svoje umetniške duše, želja po izražanju, volja in zagnanost pa zagotavljajo, da njen navdih nikoli ne presahne.

Prisrčno vabljeni v unikatni svet izdelkov Manitas.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

www.manitas.si

ARTish NAPOVEDNIK * ZIMA 2017 *
 

ARTish SHOP - november 2017 / POLIGON

25. november -> MADŽARSKO SLOVENSKI ARTish SHOP -> med 10.00 in 20.00)

 
ARTish SHOP - december 2017 / POLIGON & atrij ZRC (Novi trg 2)

2. december -> predMIKLAVŽev ARTish SHOP / kreativni center POLIGON (10.00 do 18.00)

16. in 17. december -> predBOŽIČni ARTish SHOP / kreativni center POLIGON (9.00 do 20.00)

23. december -> predBOŽIČni ARTish SHOP / atrij ZRC Ljubljana (Novi trg 2) / 9.00 do 20.00

28. - 30. december -> PRAZNIČNI ARTish SHOP / atrij ZRC Ljubljana (Novi trg 2) / 9.00 do 20.00