Vilinka

Domišljija je v barvah.

Vilinka


Barve so v detajlih. Vilinka je vaš detajl. Pri oblikovanju človek pozabi na vse in se prepusti domišljiji in nadgrajevanju že narejenega. Vsaka nova ideja je stopnička višje, vsaka višja stopnička je pot do prepoznavnosti in vsaka nova prepoznavnost je pot do samozavesti, ta pa te preko pozitivne energije in pridnega dela pripelje do uspeha in zadovoljstva sebe in drugih.

Tako lepo, kot v pravljici in Vilinka živi pravljico in skozi to pravljico nastaja čarobni svet pisanih izdelkov. Čas je dejavnik, ki v pravljicah ni gospodar, vendar v Vilinkini pravljici žal ni tako. Časa ni nikoli dovolj, sploh, če je idej veliko. Za vsak izdelek je potreben svoj čas. Ideja, skica, osnutek, vzorčni izdelek, katerega je potrebno testirati, preveriti uporabno vrednost in še in še do končnega izdelka. Vendar vse z dobro voljo in najboljšimi pričakovanji.

Največji uspeh: zadovoljstvo uporabnika! Pot do uspeha: Vilinkina pravljična energija.

Alenka Udovč Pavlin je še kot otrok sanjala o tem, kako si bo ustvarila svoj atelje z lastno blagovno znamko, saj živi v družini rokodelcev, zato ji umetniške žilice ni nikoli manjkalo. Vendar jo je pot odnesla v svet ekonomije, njena srčna žilica pa jo po sili razmer vrnila na mladostne sanje. Po uspešnem prvem izdelku, so se začeli artikli dopolnjevati in ponudba se je tako širila. Vsak artikel posebej ima svojo unikatnost, svoj pridih posebnosti in pozitivno energijo, ki je bila v izdelek tudi vložena.

FOTOGALERIJA IZDELKOV VILINKA

VEČ ...

ZUNANJA SEZONA 2018
LOKACIJA: GORNJI TRG LJUBLJANA 

OKTOBER 13., 20., 27.10. (09.00 - 18.00)
 
* * * * *

ZIMSKA SEZONA 2018
 
NOVEMBER : 17.11. / kreativni center POLIGON (10.00-19.00)
 
DECEMBER: 
1. Miklavžev ARTish 6.12. (15.00-20.00) - KUCHA
2. PREDpraznični ARTish 15. in 16.12. / kreativni center POLIGON (10.00 - 19.00)
3. BOŽIČNI ARTish 22. in 23.12. / kreativni center POLIGON (10.00-20.00) 
 
PRIJAVE: artish.si@gmail.com