ZOJANI

Ustvarjanje se je pričelo iz nuje in preproste očetove filozofije: česar nimaš ali ne moreš kupiti, pač ustvariš sam.

ZOJANI


Takšna je bila oz. je še vedno narava njegovega dela in ker sem kot majhna deklica vedno opazovala kaj nastaja v domači delavnici, sem se kaj hitro zaposlila tudi sama.

Tanja pravi, da sta se očetova domiselnost ter mamina natančnost združili v eno, zato da danes lahko občudujemo izdelke blagovne znamke Zojani.

Ljubezen do nakita je živela ter rastla v meni že od malih nog, v srednji šoli so nastajali prvi kosi nakita iz polimerne gline, pred dobrim letom pa sem se končno naučila osnov oblikovanja žice, od koder me je pot vodila skozi množico spletnih navodil . Važne so osnove, nato pa pustim domišljiji prosto pot. Oblikovanje in izdelava nakita je zame svojevrstna meditacija, kar pravzaprav vsi kupci tudi dobro opazijo. To je ljubezen do ustvarjanja , v mojih izdelkih boste našli vso mojo bit, strast, čustva, ljubezen ter energijo.

Tanja pravi, da ko se ideja iz misli preko srca in rok zlije v srebrno žico in ko piko na i doda neponovljivi sij kristalov Swarovski elements, takrat se rodi nakit Zojani.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

ZUNANJA SEZONA 2018
LOKACIJA: GORNJI TRG LJUBLJANA 

SEPTEMBER 1., 8., 15., 29.9. (09.00 - 19.00)
OKTOBER 6., 13., 20., 27.10. (09.00 - 18.00)
 
* * * * *

HOTEL PARK
/ 22. september od 10.00 do 17.00
 
PRIJAVE: artish.si@gmail.com