AEIOU oblačila za dojenje

Za dobro počutje in izgled, ko so potrebe vašega dojenčka na prvem mestu!

AEIOU oblačila za dojenje


Katja in Mateja, sodelavki, najboljši prijateljici ter mamici od leta 2009, sta prve majice za dojenje sešili še noseči, ker je bila takrat ponudba tovrstnih izdelkov v Sloveniji zelo skromna. Najprej sta šivali zase, nato za prijateljice in znanke. Sedaj pa so AEIOU oblačila za dojenje na voljo vsem, v spletni trgovini www.aeioushop.com. Iz lastnih izkušenj sta oblikovali majice za dojenje, obleke za dojenje, spalne srajce za dojenje in nedrčke za dojenje.

Vse to so praktični izdelki, ki omogočajo diskretno in udobno dojenje doma, v javnosti ali v naravi. Zahvaljujoč žepu za dojenje majice ni potrebno dvigati. Dojke ostanejo ves čas zakrite, hrbet in trebuh sta zaščitena pred hladom in pogledi. AEIOU oblačila so sešita v Sloveniji, iz kvalitetnega blaga slovenskega proizvajalca.

Blago vsebuje 92% bombaža in 8% elastana, tako vam bodo oblačila prav tudi ob večjem nihanju telesne teže, kar se rado zgodi v času po porodu in med dojenjem. Blago tudi sami oblikujeta. Izdelki so sodobnega videza, modeli so klasični in se prilegajo telesu. Izbirate lahko med bolj umirjenimi ali živahnejšimi barvami ter barvnimi črtami. Črte premotijo oko, zato je žep za dojenje skoraj neopazen. Najun cilj je, da se prijetno počutite in dobro izgledate, ko se posvečate potrebam vašega najbolj dragocenega bitja!

Med ljubkovanjem, igro, menjavo plenic, tolažbo, nego, hranjenjem in spanjem, ko ste doma in v zahtevnejših situacijah na javnih mestih ali v naravi.

VEČ FOTOGRAFIJ

ARTish SEZONA 2021 

! NOVA LOKACIJA ! -> ZUNANJA SEZONA / Gallusovo nabrežje / VSAKA SOBOTA  vključno 30.10.

TERMINI (vsaka sobota od 19.6. dalje):

- > OKTOBER 2021: 2., 9., 16., 23. in 30. oktober / med 10.00 in 18.00

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO: sreda, četrtek in petek med 17.00 in 19.00

____________

ARTish v Radovljici pred graščino 

 -> četrtek, 28. oktober RADOVLJICA (med 15.00 in 19.00)

____________

ARTish v KINU ŠIŠKA 2021

-> sobota, 6. november, med 10.00 in 19.00 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * *