Aleksandra's finest Handmade

Njena ustvarjalna pot se je pričela z ljubiteljskim ustvarjanjem prvih voščilnic približno deset let nazaj.

Aleksandra


Takrat so bile njene sanje, da bi se s tem nekoč ukvarjala profesionalno. Ljubezen do novo odkritega hobija ter dobra volja sta jo pripeljali do skorajšnjega uresničenja njenih sanj, ki so se začele odvijati še malo bolj pospešeno, ko je po rojstvu prve deklice ostala brez zaposlitve.

Danes ustvarjanju posveča večji del svojega časa, ki ji ostane ob skrbi za družino. Njena ljubezen do tako imenovanega papirčkanja je ostala na prvem mestu, a sčasoma so se papirnim izdelkom pridružile tudi kolekcije nakita, zlasti v obliki darilnih kompletov z voščilnico. Poleg nakita in klasičnih voščilnic pa boste v njeni zbirki našli številne posebne voščilnice, od voščilnic v obliki knjige, voščilnic s semeni, do voščilnic z magneti.

Z veseljem se loti tudi izdelave vabil po naročilu, pa tudi kakšen album za fotografije se kdaj pa kdaj prikrade med njene ustvarjalne prste. Kadar časa ne preživlja v svojem studiu pa ji družbo delajo mož, dve veseli in živahni punčki - Kaja in Sara ter navihan fantiček Mark.

Njena želja je, da bi še naprej s svojimi stvaritvami prižigala iskrice v očeh ljudem, ki tako kot ona, ljubijo in cenijo lepe stvari. Več njenih izdelkov je na voljo na www.voscila.com.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

OTVORITEV SEZONE 2022

ARTish KINO ŠIŠKA 2022

-> sobota, 19. marec, med 10.00 in 19.00 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * * 

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO: sreda, četrtek in petek med 17.00 in 19.00

____________