ALM - Unikaten nakit

Anina največja želja je, da njen nakit postane nepogrešljiv del ženske ali moške garderobe.

ALM - Unikaten nakit


Izdelovanje unikatnega nakita oblikovalko Ano Le Marechal popelje v čarobni domišljijski svet vsemogočnih barv, oblik in materialov, ki se čarobno spletejo med seboj, v unikaten kos ALM nakita .... nakita narejenega z ljubeznijo.

Ana že od nekdaj z velikim veseljem ustvarja, pa čeprav samo z blatom, listki, vejicami, rožicami in vodo. Otroško ustvarjalnost v peskovniku je že zelo zgodaj prenesla na papir in glino. Kasneje je svojo spretnost krepila skozi vrsto delavnic, ki so jo seznanile z različnimi tehnikami in materiali. Resnejšega oblikovanja nakita se je lotila po rojstvu otroka. Najprej so jo pritegnili Swarovski kristali, nizanje perlic v različne oblike, oblikovanje žice, fimo in kritalna epoksi masa. Vedno večja radovednost jo je pripeljala tudi do oblikovanja žlahtnih kovin, predvsem srebra. Vse pridobljeno znanje zdaj prepleta v svojih izdelkih. Določeni kosi v Anini kolekciji predstavljajo kombinacijo perlic, kristalov in žic, drugi kristalov in kristalne/fimo mase, tretji pa so posvečeni zlatarskim tehnikam oblikovanja srebra. Anina zanimivost je tudi oblikovanje moškega nakita iz usnja, povoskanih vrvic ter kovinskih dodatkov. Ob tem z nasmehom dodaja, da ji vsak kos nakita odpre nova obzorja in ideje, kar jo žene k spoznavanju drugih tehnik.

Pri oblikovanju ima v mislih žensko, moško ali otroško lepoto, ki jo želi dopolniti in poudariti. Najraje oblikuje po meri, saj se takrat v celoti posveti željam in stilu bodoče lastnice ali bodočega lastnika njenega nakita.

Anina največja želja je, da njen nakit postane nepogrešljiv del ženske ali moške garderobe. Tisti kos nakita, ki daje energijo, občutek moči, izpostavlja najboljše značilnosti in poudari našo zunanjo ter notranjo lepoto.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

Spletna stran: www.ana-alm.si
Facebook: www.facebook.com/jewelleryalm

 

ARTish SEZONA 2020

-> ARTish KINO ŠIŠKA / PRESTAVLJEN / iz 14. marec na 25. okrober 2020 / 10.00 do 19.00

 

! NOVA LOKACIJA ! -> ZUNANJA SEZONA / Gallusovo nabrežje / VSAKA SOBOTA  vključno 31.10. / ZAČETEK  20. junij 2020

 

-> poletni ARTish v Radovljici / četrtek, 7. julij / 14:00 do 19:00
 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * * 

ARTish prodajni kotiček CERKNICA -> galerija KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
URNIK
vsaka SUHA sobota / 10:00 do 15:00