anabanana

Pralni izdelki za otroke.

anabanana


Pod blagovno znamko Anabanana nastajajo lepi, praktični in natančno izdelani izdelki za otroke. Skupno jim je to, da so vsi popolnoma pralni! Anabanana je nastala, ko je želela novopečena mamica mladim staršem ponuditi dobre in koristne izdelke, ki so plod lastnega ustvarjalnega dela, hkrati pa lepi in jih lahko po potrebi kadarkoli operemo in znova uporabimo!

Anabanana wet bag-ice in rutke ji vsakodnevno lepšajo in lajšajo življenje mlade mamice. V njih vsakodnevno prenaša pleničke, robčke in otroška oblačila, športno opremo ter tudi malico! V širši družini wet bagice uporabljajo tudi kot toaletke, torbe za fitness in savno, šolsko opremo, spodnje perilo, na potovanjih, shranjevanje sveže pečenega kruha in še in še.

Anabanana slinko rutke iz bambusnega frotirja in pisanega bombaža mehko objamejo otroški vrat ter ščitijo oblačila pred slino, hkrati pa dojenčki in malčki še izgledajo odlično! Najnovejši del ponudbe letos pa so Anabanana nepremočljivi slinčki za hranjenje ter izjemno mehke otroške brisače iz bambusa s pisanimi kapucami!

Vsi Anabanana izdelki so narejeni v okolju brez cigarenega dima in domačih živali. Izdelani so iz najboljših materialov, skrbno, z ljubeznijo in čutom za podrobnosti. Napisala: Ana Trtnik za Anabanano

FOTOGALERIJA IZDELKOV
 

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici od 30.4. dalje / VSAKA nedeževna sobota

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO:
četrtek in petek med 17.00 in 19.00
sobota med 10.00 in 13.00

____________

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * *