Creative Nomad

Ljubezen do neskončnih možnosti ustvarjanja...

Creative Nomad


Sebe bi lahko označila z dvema besedama: »Kreativni nomad«. Nomadsko življenje je tisto, ki jo najbolj osvobaja in kreativnost tista, ki jo najbolj osrečuje. Nomadstvo izživlja na potepanjih po svetu, kreativnost pa pri oblikovanju gline. Tako iz potepanj nastajajo fotopisi, iz gline pa unikatna ročno oblikovana keramika. Pri ustvarjanju novih zamisli in oblikovanju ji je pomembna sporočilnost izdelka. Ti so že v osnovi zasnovani tako, da vzbujajo pozitivna čustva, saj je v vsako delo vloženo ogromno ljubezni in pozitivne energije. Na festivalu ARTish se bo predstavila z dvema serijama izdelkov: Angelglini in O, krasna keramika

Angelglini so izdelani iz bele ali črne gline, nekateri delno pobarvani z engobami in neglazirani, da ohranijo naraven videz. Vsi so popolnoma ročno oblikovani, zato je vsak unikat. Vsak Angelglin ima svoje ime, namen in sporočilo, ki je tudi priloženo. Več kot desetletni študij meditacije in povezovanja z angeli je strnila tudi v posebno serijo »Angelglini zdravljenja«, ki jih izdeluje večinoma po naročilu, saj so prilagojeni posamezniku. Te angele kombinira s poldragimi kamni in jim vdahne energijo posameznega angela.

Zbirko »O, krasna keramika« sestavljajo okrasni krožniki, milniki, sklede, vaze, podstavki za svečke, lonci za rože... Motivi posnemajo naravo, simbole različnih kultur, včasih pa se spogledujejo tudi z mistiko starih civilizacij. Nekateri izdelki so pospremljeni z avtorskimi verzi.

 

FOTOGALERIJA IZDELKOV Creative Nomad

ARTish SEZONA 2020

-> ARTish KINO ŠIŠKA / PRESTAVLJEN / iz 14. marec na 25. okrober 2020 / 10.00 do 19.00

 

! NOVA LOKACIJA ! -> ZUNANJA SEZONA / Gallusovo nabrežje / VSAKA SOBOTA  vključno 31.10. / ZAČETEK  20. junij 2020

 

-> poletni ARTish v Radovljici / četrtek, 7. julij / 14:00 do 19:00
 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * * 

ARTish prodajni kotiček CERKNICA -> galerija KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
URNIK
vsaka SUHA sobota / 10:00 do 15:00