DeSiGn of MiNe (by Mina)

Nakit in druge ročno izdelane stvaritve ustvarja že od malih rok

DeSiGn of MiNe (by Mina)


Nakit in druge ročno izdelane stvaritve ustvarja že od malih rok, ker njene roke neprestano stremijo k temu, da nekaj ustvarjajo. Blagovno znamko Design of Mine, pod katero jo sedaj lahko prepoznate, je ustvarila z novim navdihom, s svežim prepihom in z vedrim pihom živih barv… Pod Design of Mine se skrivajo žičnat nakit vseh oblik in barv, ter izdelki narejeni za novo uporabo, reciklirani in ponosni, da so dobili novo življenje.
Mina ustvarja različne izdelke in poleg nakita ter dodatkov, ki nekako prednajči, ustvarjam še, voščilnice, razglednice, okrasne posodice iz papirja, knjižna kazala in še kaj bi se lahko našlo. Poleg barvnih žičk in perlic uporablja tudi stare reči, kot so star papir in ponošena oblačila, ki jih pogosto radi zavržemo. Ona pa v njih vidi drugo priložnost, novo vrednost in uporabnost. Stare obleke ponujajo ogromno možnosti predelave in preoblikovanja za izdelavo najrazličnejših dodatkov in nakita. Star papir pa reciklira in iz njega poleg nakita ustvarja še druge izdelke, v skrbi za okolje naravo in njeno čistost.

Posebne zgodbe ni, ker jih je preprosto preveč, da bi jih strnila v eno. Ideje se rojevajo sproti in jih črpa iz svoje navihane in igrive domišljije, največkrat pa se zgodijo, ko to najmanj pričakuje, pogostokrat tudi v sanjah. V Design of Mine se tako prepletejo različne zgodbe, pravljice, basni, bajke ali povsem preproste in vsakdanje zgodbe iz resničnega življenja.
 

FOTOGALERIJA IZDELKOV DeSiGn on MiNe (by Mina)

Več . . .

 

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici od 30.4. dalje / VSAKA nedeževna sobota

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO:
četrtek in petek med 17.00 in 19.00
sobota med 10.00 in 13.00

____________

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * *