D.IVA

 Daliborka Ivanišin je po izobrazbi ekonomistka, krojiti in šivati se je naučila sama. Leta 2012 je začela uresničevati svoje modne zamisli, ustanovila je samostojno podjetje in ustvarila blagovno znamko D.Iva.

D.IVA


Vodilo D.Ive je, da se moda ustvarja tako z novimi kot s starimi oblačili. Tako je pomemben del Daliborkine dejavnosti tudi, da stara oblačila s prekrojevanjem in dodatki spreminja v novo modo.

D.Ivo pa odlikujejo njeni novi izdelki. Med veliko posameznimi unikatnimi izdelki, kot so jakne, obleke, bluze, krila in verižice, je najbolj poznana po šalih. Izdeluje jih iz različnih vrst skrbno izbranega in z občutkom za teksturo in barve kombiniranega blaga. Šali so zelo priljubljeni, saj zadrga in natančna izdelava na obeh straneh omogočata, da se nosijo na različne načine in v različnih kombinacijah.

Ob modi pa Daliborka šiva tudi okrasne in otroške izdelke. Majhne hišice in srčke polni s sivko in drugimi dišavnicami s svojega vrta, za otroke pa izdeluje konjičke na palici, ki imajo glavo izdelano iz volnene nogavice, na uzdah pa jim zvonijo kraguljčki.

FOTOGALERIJA IZDELKOV
 

ARTish SEZONA 2021 

! NOVA LOKACIJA ! -> ZUNANJA SEZONA / Gallusovo nabrežje / VSAKA SOBOTA  vključno 30.10.

TERMINI (vsaka sobota od 19.6. dalje):

- > OKTOBER 2021: 2., 9., 16., 23. in 30. oktober / med 10.00 in 18.00

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO: sreda, četrtek in petek med 17.00 in 19.00

____________

ARTish v Radovljici pred graščino 

 -> četrtek, 28. oktober RADOVLJICA (med 15.00 in 19.00)

____________

ARTish v KINU ŠIŠKA 2021

-> sobota, 6. november, med 10.00 in 19.00 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * *