ELFINA TINA

Tina Dužič, ki deluje in ustvarja kot ElfinaTina, v Ustvarjalnici čarobne duše združuje svoji dve veliki ljubezni – ljubezen do spoznavanja duhovnih resnic in ljubezen do umetniške ustvarjalnosti.  

ELFINA TINA

 
In prav dopolnjevanje in povezovanje teh dveh področij je glavno vodilo pri ustvarjanju unikatnih izdelkov ElfineTine. Le-ti na eni strani nastajajo intuitivno, energijsko vodeno in v neke vrste meditativnem stanju, po drugi strani pa so plod likovne ustvarjalnosti, poznavanja energij barv, oblik, simbolike in kod čarobnih zapisov višjih vibracij.

ElfinaTina svojo strast in ljubezen do ustvarjanja preneša v oblikovanje in izdelavo unikatnih izdelkov čarobnih energij - vsak je posvečen s posebno energijo ljubezni in svetlobe ter izdelan po načelih barvne terapije ter tako služi za krepitev, zdravljenje ali kreacijo želene namere.

Vsaka barva ima namreč svojo lastno vibracijo in energijo, ki nezavedno in subtilno vpliva na nas, naše počutje, razpoloženje, miselno in čustveno naravnanost, ustvarjalnost ter zdravje na vseh nivojih. Uporaba različnih barvnih vibracij in energij, ki jih poosebljajo unikatni izdelki Ustvarjalnice čarobne duše, imajo pomembno vlogo pri procesih osebnostne in duhovne transformacije in nas lahko energetsko podprejo tako pri zdravljenju kot uvedbi sprememb in kreaciji vseh naših srčnih želja.
Dušni kamenčki (Divine Soul Stones) ElfineTine so unikatni izdelki, ki bi jih lahko uvrstili v t. i. intuitivno, energijsko umetnost. Vsak kamen je unikat in nosi posebno sporočilo ter »služi« svojemu namenu. Vsak posameznik ima namreč svojo osebno barvo in barvo duše. Z energijsko umetnostjo in izdelki lahko tako posameznikovo energijo in vibracijo uspešno uskladimo, uravnovesimo in okrepimo, da deluje harmonično na vseh nivojih bivanja in vseh področjih življenja. Prav tako kamni, poslikani z akrilnimi barvami, nosijo tudi svojo lastno Mantro, kar njihov učinek, vpliv in namen še dodatno podpre. Dušni kamenčki imajo tako ne samo estetski vidik, pač pa tudi globji, vsebinski in simbolni pomen.

Dušni nakit (Divine Soul Jewelry) ElfineTine prav tako nosi v sebi pomene in zapise vibracij barvnih energij. Vsaka barva in barvna kombinacija imata poseben namen, energijski učinek in dušni zapis. Estetika Dušnega nakita sledi vizualnemu jeziku Dušnih kamenčkov, vsak izdelek je unikaten, večinoma ustvarjen z akrilnimi barvami na les, dodajamo pa tudi druge materiale kot so filc, leseni gumbi, jekleni dodatki, kamen, umetna masa, polimer ... Dušni nakit vključuje vse od unikatnih ogrlic do brošk, zapestnic, uhanov itd.

Kreacije so eno od šestih področij delovanja Ustvarjalnice čarobne duše, kjer se duhovnost, osebnostna rast in umetnost združujejo, prepletajo in se medsebojno dopolnjujejo. Ostala področja so meditacije, invokacije, divinacije, osebnostne in duhovne transformacije ter šamanske vibracije. ElfinaTina verjame in deluje v skladu s prepričanjem, da je ustvarjalnost gonilo osebnostnega in duhovnega prebujenja - pa naj gre za vsakdanjo ustvarjalnost pri pripravi hrane, vzgoji otrok, opremljanju domovanja, odnosih itd. ali pa za umetniško ustvarjanje ... ElfinaTina, diplomirana grafična oblikovalka, verjame, da je v vsaki ustvarjalnosti skrita tista prvotna, najčistejša »božanska« iskra in strast, zato jo živi na vsakem koraku.

V Ustvarjalnici čarobne duše trenutno nastajajo tudi drugi čarobni unikatni izdelki kot so intuitivne energijske slike, ki bodo kmalu ugledale luč sveta.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

 

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________