EVIL EVE

Unikatni usnjeni izdelki.

EVIL EVE


Unikatni modni dodatki EvilEve so ročno izdelani iz najboljšega italijanskega usnja. Poleg čudovitih barv in vzorcev jih odlikuje še ena posebnost, izdelani so namreč popolnoma brez uporabe niti, šivanke in ravnila oziroma kakršnegakoli stroja.

Z ljubeznijo ročno narejene torbice, zapestnice, ogrlice, uhani, ovitki za mobilne telefone, ovratniki, pasovi, korzetni pasovi in še kaj odražajo povsem svojstven stil, ki združuje eleganco z rokerskim pridihom, in že na prvi pogled izdajajo močno osebno noto ustvarjalke. To so izdelki za drzne, za tiste, ki si upajo, in za tiste, ki so radi drugačni, predvsem pa za tiste, ki imajo radi na prvem mestu kakovost in uporabnost izdelka. Veliko izdelkov je večnamenskih in narejenih tako, da so posamezni deli snemljivi in posledično nosljivi na več različnih načinov za različne priložnosti, prilagaja pa se lahko tudi velikost.

Pod imenom Evil Eve ustvarja Eva Breznikar, ki smo jo dolga leta sicer poznali predvsem kot glasbenico - sodelovala je pri številnih glasbenih projektih od Makeup2 do Laibach in EvilEve, v zadnjih dveh letih pa je mikrofon postavila v kot, se popolnoma posvetila usnju in se predstavila izključno kot oblikovalka unikatnih modnih dodatkov. Razvila je lastno tehnologijo izdelave, tako da so vsi njeni izdelki narejeni povsem brez uporabe niti, šivanke in ravnila oziroma brez uporabe strojev. Potem ko je svoje usnjene modne dodatke pred dvema letoma najprej predstavila v Ameriki, smo jo v zadnjem letu velikokrat lahko zasledili tudi na domačih rokodelskih sejmih, že lani pa je bila med številnimi prijavljenimi izbrana med 20 rokodelcev s certifikatom kakovosti, ki so Slovenijo zastopali na največjem rokodelskem sejmu na svetu, v italijanskem Milanu.

FOTOGALERIJA IZDELKOV
 

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici
od 30.4. do 15.10. / 10-19
VSAKA nedeževna sobota
PRIJAVE: artish.si@gmail.com

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

Galerija Krpan do konca meseca avgusta gostuje v 107 Oblačimo prostore! V njihovi izložbi si lahko ogledate dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!
#darilazavsakžep #podprimolokalno #cerknica

lokacija: MERCATOR BLAGOVNICA, Cesta 4. maja 64, Cerknica
urnik: pon - pet 9.00-17.00 / sobota 9.00-12.00 / nedelje in prazniki zaprt

____________