Gina’s Pretty Stuff

 Da bi spoznali zgodbo o naši Gini, Vas moramo vrniti na začetek. In začetek sega v otroštvo, ne samo njeno, ampak vsake izmed nas, ko smo se kot majhne deklice postavile pred omaro z velikim ogledalom in si menjale obleke ter se igrale princeske, kraljične, Pepelke,… In tudi ona je bila med nami…

Gina’s Pretty Stuff

 
A Gina je bila posebna, ona se ni igrala z nami, ni menjala oblek, ni se pačila pred ogledalom, ampak je vsaki naši obleki dodala nekaj. Prva je dobila kot dodatek mamino broško, drugi je pripela očetov robček, tretjo pa je oblekla tako, da je samo ona razumela, kaj predstavlja, a vsem je bil njen izbor všeč. Tako je našim modnim kreacijam dodala dušo, in bile so zares posebne, saj je vsaka izmed njih poosebljala eno izmed nas…

In tako se je začela zgodba, ki z nami živi še danes. A bistvo iz začetkov se ni kaj dosti spremenilo, saj naša Gina še vedno v svojem stilu kreira oblačila, ki vsako za sebe predstavlja unikat ter posebno kreativnost, v kateri se še vedno čuti tisti otroški navdih, ki daje osebno noto vsakemu kosu oblačila iz velike Ginine omare.

Iz tiste dekliške igre je nastala zgodba o uspehu, ki se danes imenuje Gina’s Pretty Stuff. To je blagovna znamka, katera ponuja unikatne kose oblačil, ženske in moške kreacije s posebnimi motivi, ki poosebljajo vsakega izmed nas v nekem drugem času in prostoru. Prav ta edinstvenost izdelkov je nekaj, kar naši blagovni znamki daje dodano vrednost, saj čisto vsak kos predstavlja unikat in ga ni mogoče dobiti v prosti prodaji. Naše majice so namenjene ljudem, ki želijo ohraniti svojo otroško identiteto, ki jo lahko občutijo z nošenjem izdelkov Gina’s Pretty Stuff.

Za izdelavo naših oblačil so večinoma uporabljeni materiali iz organskega bombaža, motivi so provokativni, simbolični in predstavljajo poosebljeno doživetje časa ter prostora, ko na sebi začutiš to toplino, s katero je vsak kos Gina’s Pretty Stuff izdelan. Posebno noto našim kreacijam daje ‘face-lift’ majice s čipko, tilom, organzo in ostalimi na otip oz. dotik prijetnimi materiali, katere odlikuje visoka kakovost, trpežnost ter enostavno vzdrževanje.

Dovolite si, da Vas naša Gina popelje v svet enkratnih doživetij ob nošenju unikatnega kosa oblačila. Prepričani smo, da ji boste hvaležni!

http://ginasprettystuff.com

FOTOGALERIJA 

 

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici od 30.4. dalje / VSAKA nedeževna sobota

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO:
četrtek in petek med 17.00 in 19.00
sobota med 10.00 in 13.00

____________

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * *