GRRU: Vanja&Vesna Boben

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.(Confucius)

GRRU: Vanja&Vesna Boben


GRRU je duhec, ki prebiva v prav vsakem kužku. GRRU je lahko ljubek angel ali pa navihan hudiček. Prvi vam bo brezpogojno pomagal in ustregel vedno in povsod, a drugi vas bo nemalokrat nasmejal in vas naučil odpušččanja. Prav ti mali angeli- hudički znajo s svojo edinstveno osebnostjo narediti človeška življenja popolnejša in barvitejša.

Kadarkoli je GRRU potreboval novo ovratnico, ni mogel verjeti, da je na tržiščču toliko enakih, brezosebnih produktov. Odločil se je, da želi nekaj drugačnega, bolj živahnega, pisanega, nekaj, kar bo izrazilo njegovo osebnost in stil življenja. Tako je nastala ideja, da se osebnost vsakega kužka lahko izrazi z unikatno ovratnico.

GRRU IZDELKI
GRRU ovratnice in povodci
so izdelani iz 100% bombaža visoke kakovosti, poslikanega z izvirnimi motivi svetovno znanih ter mladih kreativnih tekstilnih oblikovalcev širom sveta. Vse ovratnice in povodci imajo posebno polnilo, ki jim daje dodatno obstojnost. Plastične zaponke imajo polkrožno obliko za najboljše udobje kužka, kovinski obročki pa so narejeni iz nerjaveče kovine.

Vsako blago je skrbno izbrano in razvrščeno v različne kategorije, ki ustrezajo različnim značajem vaših kosmatincev. Ne glede na to ali je tvoj kuža ljubitelj mestnega življenja, popotnik, sanjač, pogumni zaščitnik ali večni veseljak, bo zanj v GRRU kolekciji vedno ovratnica in povodec, ki bosta izražala njegov značaj.

FOTOGALERIJA

OTVORITEV SEZONE 2022

ARTish KINO ŠIŠKA 2022

-> sobota, 19. marec, med 10.00 in 19.00 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * * 

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO: sreda, četrtek in petek med 17.00 in 19.00

____________