Handmade by Jana Troha

Zanimivo prepletanje tekstur ...

Handmade by Jana Troha


Jana Troha prihaja iz Novega mesta, vendar trenutno dela in živi v Ljubljani. V letu 2011 je diplomirala iz grafike na Naravoslovnotehniški fakulteti v Ljubljani, danes pa je kreativni vodja blagovne znamke Equa.

Že od nekdaj jo zanimata dizajn in fotografija, a je za to, da je svoje ideje prenesla v konkretnejše predmete potrebovala kar nekaj časa. Jasnejšo vizijo o svoji kolekciji nakita je izoblikovala v letu, ki ga je preživela na Portugalskem. V kreativnem okolju je v vseh mogočih življenjskih in študijskih situacijah zbirala ideje in pogum ter se lotila dela.

Tako je pred časom nastala linija unikatnih lasnih obročkov in ogrlic po katerih je Jana tudi najbolj prepoznavna.

Odlikujejo se predvsem po samosvoji obliki, svojevrstnih barvnih kombinacijah z vintage pridihom in zanimivem prepletanju tekstur.
Kar dela Janine obročke zanimive, je prava mera preprostosti in unikatnosti. Gre za izredno nosljiv dodatek, ki s kombinacijami različnih materialov in barv nehote prebudi v tebi spomine babičinih piškotov in brezskrbnega otroštva, prav tako pa zajema dovolj elegance, da se v njih lahko dobro počuti tudi fatalna zapeljivka. Lahko bi se reklo, da gre za nepogrešljiv kos v urbani, sodobni modi in za funkcionalno in kreativno dodelano sladico celotnemu izgledu.


GALERIJA IZDELKOV JANA TROHA

VEČ ...

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici
od 30.4. do 15.10. / 10-19
VSAKA nedeževna sobota
PRIJAVE: artish.si@gmail.com

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

Galerija Krpan do konca meseca avgusta gostuje v 107 Oblačimo prostore! V njihovi izložbi si lahko ogledate dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!
#darilazavsakžep #podprimolokalno #cerknica

lokacija: MERCATOR BLAGOVNICA, Cesta 4. maja 64, Cerknica
urnik: pon - pet 9.00-17.00 / sobota 9.00-12.00 / nedelje in prazniki zaprt

____________