i-bag

Filozofija blagovne znamke i-bag je oblikovati torbe, ki se ne podrejajo modnim trendom, temveč so kvalitetne in aktualne več sezon.

i-bag

Prav zato so namenjene izrazitim individualcem, ki bodo s torbo I-bag (I kot identity) le poudarili svojo pristno identiteto. Neli Štrukelj kolekcije oblikuje na podlagi zgodb, konceptov, ki ne zastarajo kot sezonski trendi. Vsaka nova zgodba pripelje do raziskovanja in uporabe različnih tehnik in dodelav pri oblikovanju – rezultat pa je očiten v raznolikih torbah, z močnim konceptualnim in tehnično dovršenim izrazom.

Na Artishu se bo I-bag predstavil s torbami iz kolekcije Etnoir, victoria in Identity. Prvič pa bo obiskovalcem predstavljena kolekcija izvirnih novoletnih daril. Izbirali boste lahko med pisanimi žepki za prenosne računalnike, obeski-drobižnicami, usnjenimi toaletnimi torbicami, žepki za mobilne telefone ter različnimi denarnicami. Vsak izdelek je na voljo v številnih različicah. Izbirate lahko med številnimi motivi z digitalnimi potiski Ljubljane ter domišljijskih svetov ter vzorci na lasersko graviranem usnju.

FOTOGALERIJA NELI ŠTRUKELJ

www.i-bag.info

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici
od 30.4. do 15.10. / 10-19
VSAKA nedeževna sobota
PRIJAVE: artish.si@gmail.com

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

Galerija Krpan do konca meseca avgusta gostuje v 107 Oblačimo prostore! V njihovi izložbi si lahko ogledate dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!
#darilazavsakžep #podprimolokalno #cerknica

lokacija: MERCATOR BLAGOVNICA, Cesta 4. maja 64, Cerknica
urnik: pon - pet 9.00-17.00 / sobota 9.00-12.00 / nedelje in prazniki zaprt

____________