i-bag

Filozofija blagovne znamke i-bag je oblikovati torbe, ki se ne podrejajo modnim trendom, temveč so kvalitetne in aktualne več sezon.

i-bag

Prav zato so namenjene izrazitim individualcem, ki bodo s torbo I-bag (I kot identity) le poudarili svojo pristno identiteto. Neli Štrukelj kolekcije oblikuje na podlagi zgodb, konceptov, ki ne zastarajo kot sezonski trendi. Vsaka nova zgodba pripelje do raziskovanja in uporabe različnih tehnik in dodelav pri oblikovanju – rezultat pa je očiten v raznolikih torbah, z močnim konceptualnim in tehnično dovršenim izrazom.

Na Artishu se bo I-bag predstavil s torbami iz kolekcije Etnoir, victoria in Identity. Prvič pa bo obiskovalcem predstavljena kolekcija izvirnih novoletnih daril. Izbirali boste lahko med pisanimi žepki za prenosne računalnike, obeski-drobižnicami, usnjenimi toaletnimi torbicami, žepki za mobilne telefone ter različnimi denarnicami. Vsak izdelek je na voljo v številnih različicah. Izbirate lahko med številnimi motivi z digitalnimi potiski Ljubljane ter domišljijskih svetov ter vzorci na lasersko graviranem usnju.

FOTOGALERIJA NELI ŠTRUKELJ

www.i-bag.info

OTVORITEV SEZONE 2022

ARTish KINO ŠIŠKA 2022

-> sobota, 19. marec, med 10.00 in 19.00 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * * 

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO: sreda, četrtek in petek med 17.00 in 19.00

____________