JANČI NAKIT

 Kot pri skoraj vseh, se je ustvarjanje najprej začelo zase, tu in tam za kakšno darilo, za družino in prijatelje.

JANČI NAKIT

 
Pred 4 leti, predvsem zaradi pozitivnih odzivov, užitku ob ustvarjanju, pomankanju služb in obilici prostega časa se je vse skupaj začelo malo bolj resno. Začelo se je s polimerno glino, vmes nekaj poskusov s servietami in žičko, ampak Janja je ugotovila da je polimerna glina medij, ki ji je pisan na kožo in, da se z njim lahko najbolje izrazi.

Barve, oblike,…ogromno možnosti, ki jih ponuja polimerna glina jo je popolnoma prevzelo. In tako je nastal JANČInakit. Že ime samo vam pove, da se tukaj ustvarja nakit. Zakaj nakit? Zato, ker si Janja ne predstavlja dneva, da ne bi dala nase vsaj male uhančke. Pa ne vsak dan enake, bi bilo preveč dolgočasno.

Pri JANČInakit vstopite v svet barvitosti, tekstur, vzorcev,…nakita za različne okuse. Nekaj za resne, nekaj za razigrane, obvezno nekaj za mačjeljubce, tu in tam celo nekaj za ljubitelje blišča. Včasih se zgodi, da glava ostane prazna, prsti pa si vseeno želijo nekaj počet. Takrat pa nastajajo rožice, sadje, pikapolonice,…

Vedno z veseljem prisluhne strankam in kaj ustvari po njihovih zamislih in željah. Ure v mini delavnici so nekako postale del vsakdana in način življenja.

FB.: JANČInakit

FOTOGALERIJA IZDELKOV

 

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici
od 30.4. do 15.10. / 10-19
VSAKA nedeževna sobota
PRIJAVE: artish.si@gmail.com

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

Galerija Krpan do konca meseca avgusta gostuje v 107 Oblačimo prostore! V njihovi izložbi si lahko ogledate dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!
#darilazavsakžep #podprimolokalno #cerknica

lokacija: MERCATOR BLAGOVNICA, Cesta 4. maja 64, Cerknica
urnik: pon - pet 9.00-17.00 / sobota 9.00-12.00 / nedelje in prazniki zaprt

____________