JANČI NAKIT

 Kot pri skoraj vseh, se je ustvarjanje najprej začelo zase, tu in tam za kakšno darilo, za družino in prijatelje.

JANČI NAKIT

 
Pred 4 leti, predvsem zaradi pozitivnih odzivov, užitku ob ustvarjanju, pomankanju služb in obilici prostega časa se je vse skupaj začelo malo bolj resno. Začelo se je s polimerno glino, vmes nekaj poskusov s servietami in žičko, ampak Janja je ugotovila da je polimerna glina medij, ki ji je pisan na kožo in, da se z njim lahko najbolje izrazi.

Barve, oblike,…ogromno možnosti, ki jih ponuja polimerna glina jo je popolnoma prevzelo. In tako je nastal JANČInakit. Že ime samo vam pove, da se tukaj ustvarja nakit. Zakaj nakit? Zato, ker si Janja ne predstavlja dneva, da ne bi dala nase vsaj male uhančke. Pa ne vsak dan enake, bi bilo preveč dolgočasno.

Pri JANČInakit vstopite v svet barvitosti, tekstur, vzorcev,…nakita za različne okuse. Nekaj za resne, nekaj za razigrane, obvezno nekaj za mačjeljubce, tu in tam celo nekaj za ljubitelje blišča. Včasih se zgodi, da glava ostane prazna, prsti pa si vseeno želijo nekaj počet. Takrat pa nastajajo rožice, sadje, pikapolonice,…

Vedno z veseljem prisluhne strankam in kaj ustvari po njihovih zamislih in željah. Ure v mini delavnici so nekako postale del vsakdana in način življenja.

FB.: JANČInakit

FOTOGALERIJA IZDELKOV

 

OTVORITEV SEZONE 2022

ARTish KINO ŠIŠKA 2022

-> sobota, 19. marec, med 10.00 in 19.00 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * * 

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO: sreda, četrtek in petek med 17.00 in 19.00

____________