KAAT bags & decoration

 KAAT bags & decoration je blagovna znamka za katero se skriva ustvarjalka Kaja,

KAAT bags & decoration

 
Kaja je pred dobrim letom in pol pričela z oblikovanjem in izdelovanjem ročno izdelanih nahrbtnikov, denarnic, peresnic, toaletk, nakita in drugih čudovitih dekorativnih izdelkov. Načelo KAAT je preprostost in dostopnost v stilu » Designed with passion, made by hand«. Ideja je vzklila na družinskih tleh in združila šiviljsko znanje starejše generacije z oblikovalskim znanjem mlajše in vsestranske ljubezni do ustvarjanja. Kreativnost blagovne znamke KAAT pa nima meja, saj se za njo skriva izdelovanje po naročilu in uresničitvi mnogih različnih želja. Ustvarjalna vizija KAAT ni omejena na eno vrsto, po naročilu si kupec lahko izbere modele, materiale in vzorce in s tem dobi svoj unikat, bodisi je to nahrbtnik ali pa okrasek, ki je narejen iz povsem naravnih materialov.

V poplavi podobnih izdelkov na trgu, so izdelki KAAT vedno unikatni, nikoli nista izdelana dva identična, saj le tako dobivajo vedno nov pomen in nov način izražanja, kar se kaže tudi glede na povpraševanje kupcev in vedno znova dokazuje drugačnost od ostalih. Vsak izdelek, ki gre iz rok Kaje, je del nje, saj pri ustvarjanju neskončno uživa in zato vsakemu posebej posveča ogromno pozornosti ter sledi potrebam in željam naročnikov, ki jih je iz dneva v dan več. Vsi materiali, ki jih uporablja so skrbno izbrani, kvalitetni in vedno v koraku s trenutnimi trendi. Ob tem vedno znova odkriva nove kombinacije različnih vzorcev ter nove možnosti za izboljšavo, saj povpraševanje po izdelkih sili k inovativnosti in novitetam. Poseben poudarek pa je namenjen dostopnosti izdelkov, saj se želim s tem še bolj približati kupcem in jim nuditi kvaliteto po realnih cenah. Izdelki KAAT so lahko modni in ekstravagantni, hkrati pa enostavni, predvsem pa uporabni in namenjeni temu, da posamezniku ustvarijo občutek udobnosti, domačnosti in spoštovanja do ročnih del.

Za blagovno znamko KAAT bags & decoratin se torej skrivajo:
- Unikatni nahrbtniki / material: usnje ali umetno usnje, umetno krzno, veriga, cofek iz pravega ali umetnega krzna
- Toaletne torbice / material: usnje ali umetno usnje
- Večerne torbice / material: usnje ali umetno usnje, veriga
- Drobižnice / material: usnje ali umetno usnje
- Peresnice / material: usnje ali umetno usnje
- Nakit (choakerji): usnje
- Ročno izdelana dekoracija - okraski
- Okrogel lesen okrasek / material: brezov les, ročna poslikava in ročno izžgan (velikost 6-10 cm)
- Okrasna punčka / material: blago, lesena kroglica in bombažna vrvica (velikost 5-6 cm)
- Smrečica / material: blago, ročno zašita in ročno poslikana s prišitimi perlicami in bleščicami (velikost 6-8 cm)

FOTOGALERIJA

 

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici
od 30.4. do 15.10. / 10-19
VSAKA nedeževna sobota
PRIJAVE: artish.si@gmail.com

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

Galerija Krpan do konca meseca avgusta gostuje v 107 Oblačimo prostore! V njihovi izložbi si lahko ogledate dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!
#darilazavsakžep #podprimolokalno #cerknica

lokacija: MERCATOR BLAGOVNICA, Cesta 4. maja 64, Cerknica
urnik: pon - pet 9.00-17.00 / sobota 9.00-12.00 / nedelje in prazniki zaprt

____________