Lado Rot

Umetniško avtorsko delo, multimedijska knjiga z naslovom "Matahari - Oko dneva"

Lado Rot


Matahari je Sonce. Je pismo, pesem in je usoda. Je pravljica za lahko noč, ki jo poje Luna svojim zvezdnim otrokom, je molitev še neobstoječe civilizacije in je poslednje pismo vrste, ki izginja, je usoda nekega planeta, ki ostal je brez poeta.

Pred vami je knjiga, ki je kakor meteorit - iz vesolja bila poslana na naš planet. Je kot diamant v knjižnem svetu. A diamanti so redki in žal ne pridejo v roke vsakega. Knjiga z naslovom Matahari-Oko dneva, ki jo je napisal svetovni popotnik Lado Rot je izšla v izredno mali nakladi. Vsaka knjiga je ročno izdelana iz kvalitetnih materialov. Njena notranjost je eksplozija poezije in življenja, zunanjost pa lično izdelano pismo iz vesolja. To je pismo, ki bo bralca s svojo vsebino popeljalo na duhovno potovanje, polno naukov, daril, simbolov in presenečenj.

Knjiga vas bo s svojo vsebino popeljala na nepozabno potovanje, vonji v njej in glasba z naravnimi zvoki morja in džungle, ki je na priloženem CD-ju pa vas bodo odnesli daleč v čudovit sanjski svet. Privoščite si izvod in s tem nepozabno potovanje ter vstopite v neskončnost, a med tem ne pozabite živeti - živeti slehernega trenutka, ki nam ga ponuja ta čudoviti planet.

FOTOGALERIJA

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici od 30.4. dalje / VSAKA nedeževna sobota

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO:
četrtek in petek med 17.00 in 19.00
sobota med 10.00 in 13.00

____________

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * *