Lili's Pot

Lili je mala vila, pravzaprav je pol vila in pol škratek.

Lili


V svoji čarobni kanglici ima magične barve s katerimi spremeni staro in na prvi pogled neuporabno stvar v prelep dodatek, ki vam prinese ...malo te magičnosti v vaš dom. Ima veliko prijateljev, pri njenem poslanstvu pa ji zaenkrat pomagata Urša in Miro. Izdelki izražajo veselje in čudežnost, ki jo vsak izmed nas nosi v sebi. To želi Lili prinesti v vaš dom.

Kaj pravita Urša in Miro o sebi? V veliko veselje jima je raziskovati svet v in okoli njiju. Sebe, ljudi, naravo in vse kar migeta okoli nas. Kamorkoli pogleda njuno oko, povsod vidi premikanje. Prav magično, pravita. Zelo rada opazujeta tudi stvari, ki stojijo čisto pri miru. Ki so ali se samo zdijo nepremične. Na primer drevo v parku, ki samo stoji, čeprav ima polno življenja v sebi in na sebi. Samo zdi se nepremičen. Ali klopco pod drevesom, ki je tam že od nekdaj. Vsake toliko dobi nov sloj sveže barve in kakšen žebelj ali deščico tu in tam. Prav nič se ne pritožuje. Z nemim opazovanjem se največ naučita. Tako se jima počasi razkrivajo še tako majhne podrobnosti, ki vse skupaj tvorijo nek mozaik.

Slika postaja iz trenutka v trenutek bolj jasna in živa. Različni barvni odtenki se zlijejo v eno. Narava je res lepa in popolna. Vse funkcionira brez najmanjšega napora. In mi vsi smo del nje. Hvaležna sta, da sta lahko del celote, del življenja. To imata za največji dar. Vse ostalo je bonus. Hvaležna sta tudi za to. Z veseljem ga sprejmeta in s še večjim veseljem ga delita z drugimi. Čutita, da vse kar dasta, ostaja z njima.

www.lilispot.com

VEČ FOTOGRAFIJ

ARTish SEZONA 2021 

! NOVA LOKACIJA ! -> ZUNANJA SEZONA / Gallusovo nabrežje / VSAKA SOBOTA  vključno 30.10.

TERMINI (vsaka sobota od 19.6. dalje):

- > OKTOBER 2021: 2., 9., 16., 23. in 30. oktober / med 10.00 in 18.00

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO: sreda, četrtek in petek med 17.00 in 19.00

____________

ARTish v Radovljici pred graščino 

 -> četrtek, 28. oktober RADOVLJICA (med 15.00 in 19.00)

____________

ARTish v KINU ŠIŠKA 2021

-> sobota, 6. november, med 10.00 in 19.00 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * *