Lili's Pot

Lili je mala vila, pravzaprav je pol vila in pol škratek.

Lili


V svoji čarobni kanglici ima magične barve s katerimi spremeni staro in na prvi pogled neuporabno stvar v prelep dodatek, ki vam prinese ...malo te magičnosti v vaš dom. Ima veliko prijateljev, pri njenem poslanstvu pa ji zaenkrat pomagata Urša in Miro. Izdelki izražajo veselje in čudežnost, ki jo vsak izmed nas nosi v sebi. To želi Lili prinesti v vaš dom.

Kaj pravita Urša in Miro o sebi? V veliko veselje jima je raziskovati svet v in okoli njiju. Sebe, ljudi, naravo in vse kar migeta okoli nas. Kamorkoli pogleda njuno oko, povsod vidi premikanje. Prav magično, pravita. Zelo rada opazujeta tudi stvari, ki stojijo čisto pri miru. Ki so ali se samo zdijo nepremične. Na primer drevo v parku, ki samo stoji, čeprav ima polno življenja v sebi in na sebi. Samo zdi se nepremičen. Ali klopco pod drevesom, ki je tam že od nekdaj. Vsake toliko dobi nov sloj sveže barve in kakšen žebelj ali deščico tu in tam. Prav nič se ne pritožuje. Z nemim opazovanjem se največ naučita. Tako se jima počasi razkrivajo še tako majhne podrobnosti, ki vse skupaj tvorijo nek mozaik.

Slika postaja iz trenutka v trenutek bolj jasna in živa. Različni barvni odtenki se zlijejo v eno. Narava je res lepa in popolna. Vse funkcionira brez najmanjšega napora. In mi vsi smo del nje. Hvaležna sta, da sta lahko del celote, del življenja. To imata za največji dar. Vse ostalo je bonus. Hvaležna sta tudi za to. Z veseljem ga sprejmeta in s še večjim veseljem ga delita z drugimi. Čutita, da vse kar dasta, ostaja z njima.

www.lilispot.com

VEČ FOTOGRAFIJ

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________