Little Amber

Uhani Little Amber kolekcij Simple perfection, Inspiration, Femme fatale ter najnovejše Geisha so rezultat dolgoletnih izkušenj pri delu s perjem.

Little Amber


Perje je naraven, lahek, fleksibilen, mehak in barvit material, ki omogoča neskončno možnosti in oblik. Z natančnim delom ga je mogoče ukrotiti v stroge, elegantne poteze ali pa mu popustiti. Takrat prevlada njegova igrivost, drznost, zapeljivost.

Perje ima za človeka poseben pomen že od nekdaj. Izžareva njegove skrite želje, njegov značaj, pripadnost, prepričanja, njegove strasti… Narava je umetnica. Vsako pero je unikatno. Vsako pero ima svoj naboj, svojo moč. Vsaka kombinacija peres pa pripoveduje svojo zgodbo. Zgodbo, ki nas vrne nazaj v čas, ko smo šepetu narave še znali prisluhniti. Pri svojem delu uporablja le perje najvišje kvalitete, ki je v skladu z določili konvencije o Mednarodni trgovini z ogroženimi prostoživečimi rastlinskimi in živalskimi vrstami. Njegovo lepoto pogosto poudarjajo izbrani poldragi kamni, steklene jagode, školjke, biseri ter lični ornamenti.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

Več . . .

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici od 30.4. dalje / VSAKA nedeževna sobota

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO:
četrtek in petek med 17.00 in 19.00
sobota med 10.00 in 13.00

____________

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * *