Maalikaa

V okviru podjetja maalikaa d.o.o. iz Ljubljane (ustanovljeno leta 2004) ustvarjalka vsega naravnega snuje in izdeluje pester nabor naravnih oziroma recikliranih izdelkov za dom, osebno nego ter stil.

Maalikaa


V programu naravnih izdelkov za dom boste poleg naravnih čistil našli široko paleto na raznolike načine okrašenih (ročno vezenje, strojno vezenje, aplikacije) izdelkov za dekoriranje doma: okrasne blazine, okrasni prtički, zavese, posteljnina,… Izdelki poleg različnih vizualnih podob ponujajo tudi ugodje naravnih materialov kot so lan, divja svila, konoplja, ovčja volna in podobno.

Zanimiv je tudi program naravne kozmetike, kjer ustvarjalka na malce nenavaden način ponuja sveže in kvalitetne recepte za naravno nego v umetelnih oblikah (trda mila) ali zanimivih embalažah (zobna pasta, pilingi,..). Ustvarjalni naboj se ne skriva le v izjemno domiselnih recepturah in slastnih kombinacijah naravnih sestavin (v veliki meri lastne pridelave), temveč tudi v njihovi duhoviti podobi oziroma embalaži.

V letu 2013 pa se je ponudbi pridružil še program uporabnih izdelkov za dom (predpasniki, nakupovalne vrečke / torbe) ter starinsko obarvanih oblačil za posamezno sezono (vintage spring, recycled summer, vintage autumn) iz originalnega starinskega blaga, ki je na voljo le v zelo omejenih količinah, kar dela te izdelke še toliko bolj posebne.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

OTVORITEV SEZONE 2022

ARTish KINO ŠIŠKA 2022

-> sobota, 19. marec, med 10.00 in 19.00 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * * 

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO: sreda, četrtek in petek med 17.00 in 19.00

____________