Maalikaa

V okviru podjetja maalikaa d.o.o. iz Ljubljane (ustanovljeno leta 2004) ustvarjalka vsega naravnega snuje in izdeluje pester nabor naravnih oziroma recikliranih izdelkov za dom, osebno nego ter stil.

Maalikaa


V programu naravnih izdelkov za dom boste poleg naravnih čistil našli široko paleto na raznolike načine okrašenih (ročno vezenje, strojno vezenje, aplikacije) izdelkov za dekoriranje doma: okrasne blazine, okrasni prtički, zavese, posteljnina,… Izdelki poleg različnih vizualnih podob ponujajo tudi ugodje naravnih materialov kot so lan, divja svila, konoplja, ovčja volna in podobno.

Zanimiv je tudi program naravne kozmetike, kjer ustvarjalka na malce nenavaden način ponuja sveže in kvalitetne recepte za naravno nego v umetelnih oblikah (trda mila) ali zanimivih embalažah (zobna pasta, pilingi,..). Ustvarjalni naboj se ne skriva le v izjemno domiselnih recepturah in slastnih kombinacijah naravnih sestavin (v veliki meri lastne pridelave), temveč tudi v njihovi duhoviti podobi oziroma embalaži.

V letu 2013 pa se je ponudbi pridružil še program uporabnih izdelkov za dom (predpasniki, nakupovalne vrečke / torbe) ter starinsko obarvanih oblačil za posamezno sezono (vintage spring, recycled summer, vintage autumn) iz originalnega starinskega blaga, ki je na voljo le v zelo omejenih količinah, kar dela te izdelke še toliko bolj posebne.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici
od 30.4. do 15.10. / 10-19
VSAKA nedeževna sobota
PRIJAVE: artish.si@gmail.com

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

Galerija Krpan do konca meseca avgusta gostuje v 107 Oblačimo prostore! V njihovi izložbi si lahko ogledate dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!
#darilazavsakžep #podprimolokalno #cerknica

lokacija: MERCATOR BLAGOVNICA, Cesta 4. maja 64, Cerknica
urnik: pon - pet 9.00-17.00 / sobota 9.00-12.00 / nedelje in prazniki zaprt

____________