Manitas

Ustvarjalnica in prodajna galerija Manitas je pravljica v kateri Kaja “živi” in dela, je plod mladostne zagnanosti in veselja do ročnega dela.

Manitas


V njej uresničuje svojo željo po ustvarjanju in umetniškem izražanju in to deli z ostalimi. Ljudem želi s svojo energijo, ki jo vtke v svoje izdelke odpreti oči in srce, v njih bi rada vzbudila občudovanje do vsega kar je lepo in drugačno. V izvirnem in prijetnem vzdušju ateljeja nastajajo unikatni kakovostni ročno ustvarjeni izdelki s katerimi lahko razvajate sebe in druge ali pa z njimi popestrite vaš dom. Izbirate lahko med usnjenim nakitom, torbicami in galenterijo, copati in čevlji, keramičnimi in lesenimi dekorativnimi predmeti, modnimi dodatki ter osebnimi ali poslovnimi darili.

Svojim idejam in vizijam Kaja ne postavlja nikakršnih omejitev. Uporablja znanje pridobljeno na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje, z vedno novimi izkušnjami in navdihi nadgrajuje družinsko tradicijo oblikovanja in izdelave unikatnih usnjenih izdelkov tako, da združuje neugnano ustvarjalno strast in ljubezen do oblikovanja s široko paleto tehnik in najrazličnejšimi materiali. V izdelkih oživlja stara obrtniška znanja ter jih prepleta s svojeglavimi oblikami in živahnimi barvami, ki jih povezuje v celoto z etno pridihom in tako ustvarja neponovljive dragocenosti.

Radovednost in raziskovalni duh jo ženeta v svet mode in modnih dodatkov, neprestano eksperimentiranje in odkrivanje novih plasti svoje umetniške duše, želja po izražanju, volja in zagnanost pa zagotavljajo, da njen navdih nikoli ne presahne.

Prisrčno vabljeni v unikatni svet izdelkov Manitas.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

www.manitas.si

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici od 30.4. dalje / VSAKA nedeževna sobota

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO:
četrtek in petek med 17.00 in 19.00
sobota med 10.00 in 13.00

____________

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * *