MARMEU

Moje morje lepega, ustvarjalnega, izvirnega,ročno izdelanega.

MARMEU


Marmeu je mlada, slovenska blagovna znamka. Rada ima lepo, drugačno, izvirno. Ceni avtorsko, unikatno, ročno izdelano. Obožuje barve in v veselje ji je običajnost spremeniti v presenetljivost. Ve, da je manj več. Ve pa tudi, da so šele dodatki tiste začimbe, ki življenje naredijo polnokrvno.

Esculture, baretke koketke in torbice
Decembra 2011 se je Marmeu prvič predstavila javnosti z dvema izdelčnima skupinama. To sta esculture Marmeu, ročno izdelane, približno 85 cm visoke skulpture, in ročno ročno narejene baretke koketke Marmeu. Od letošnjega oktobra pa predstavlja še svoje avtorske, ročno izdelane torbice Marmeu.

Ročna izdelava, ekskluzivnost, izvirnost
Vsem izdelkom Marmeu je skupno, da jih je domislila in v celoti ročno izdelala avtorica. Izdelki so maloštevilni, večinoma ekskluzivni, niti dva si nista povsem enaka. Niti po izgledu, niti po času in trudu, ki je vložen v njihovo v celoti ročno izdelavo, jih ni moč primerjati z industrijskimi, množičnimi izdelki.

Izdelki z zgodbo
Ker za Marmeu ne šteje le uporabnost, se njena zgodba začne že pri embalaži. Vsak izdelek Marmeu ima tudi svoje ime, na pot do novega lastnika, lastnice pa ga avtorica pospremi še s sporočilom (stavkom, pesmijo).

Marmeu ni za vsakega. Je pa za vse, ki cenijo drugačnost in radi izberejo izdelke, ki jih ne srečajo na vsakem koraku, ki so narejeni skoraj samo zanje, izdelke, ki nosijo zgodbo.


FOTOGALERIJA IZDELKOV

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici
od 30.4. do 15.10. / 10-19
VSAKA nedeževna sobota
PRIJAVE: artish.si@gmail.com

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

Galerija Krpan do konca meseca avgusta gostuje v 107 Oblačimo prostore! V njihovi izložbi si lahko ogledate dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!
#darilazavsakžep #podprimolokalno #cerknica

lokacija: MERCATOR BLAGOVNICA, Cesta 4. maja 64, Cerknica
urnik: pon - pet 9.00-17.00 / sobota 9.00-12.00 / nedelje in prazniki zaprt

____________