Millo

Preproste razvade za telo in dušo.

Millo


Millo je darilo za vse tiste, ki že uporabljate naravne izdelke za nego kože, a še niste našli svojih najljubših.

Po uporabi trdih in kremastih mil, boste vzljubili mehak občutek na koži in prijeten vonj eteričnih olj, ki skupaj z ostalimi naravnimi sestavinami kožo očistijo, navlažijo in prijetno odišavijo.

Izmed mnogih zanimivih kombinacij sestavin kot so Sladka pomaranča&kurkuma&ingver, Med&kozje mleko, Klorela&mlado žito, Aktivno oglje&svila, Geranija&rožnata glina itd… si vsakdo lahko izbere svoje najljubše Millo.

Izdelki, ki nosijo podpis Millo so preprosti v smislu, da so izdelani le iz sestavin, ki jih dobimo v naravi, zato so primerni za vse tiste, ki želite narediti korak naprej k zdravju, boljšemu počutju in čistejšemu okolju.

Blagovna znamka Millo bo ljubitelje naravnih izdelkov kmalu razveselila z novimi izdelki za telo in dušo z izvirnimi kombinacijami sestavin in prijetnih vonjev.

V celoti ročno izdelana in unikatna mila v domiselno zasnovani embalaži z rastlinskimi vzorci lahko podarite prijateljem, lahko pa se z njimi razvajate kar sami! Verjamemo, da vam bo razvada kmalu prišla v navado!

Gregorjeve težave s kožo so ju pripeljale do tega, da sta se zakopala v literaturo o pripravi naravnih mil. Po enem letu sta uspela pripraviti odlične recepture za trda mila, ki so ju njuni prijatelji in znanci takoj vzeli za svoje. Zdaj sta Gregor in Nataša prepričana, je čas, da njune dišeče razvade pričneta deliti tudi z vsemi ostalimi. Sicer lastnika oblikovalskega studia in starša 8 letni Tii, sta v izdelkih Millo našla predvsem nekaj za svojo dušo.

VEČ FOTOGRAFIJ

www.milllo.si

ARTish SEZONA 2020

-> ARTish KINO ŠIŠKA / PRESTAVLJEN / iz 14. marec na 25. okrober 2020 / 10.00 do 19.00

 

! NOVA LOKACIJA ! -> ZUNANJA SEZONA / Gallusovo nabrežje / VSAKA SOBOTA  vključno 31.10. / ZAČETEK  20. junij 2020

 

-> poletni ARTish v Radovljici / četrtek, 7. julij / 14:00 do 19:00
 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * * 

ARTish prodajni kotiček CERKNICA -> galerija KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
URNIK
vsaka SUHA sobota / 10:00 do 15:00