MIMMA

MIMMA - MEHKE PUNČKE IZ BLAGA

MIMMA


Punčka iz cunj je ena najstarejših igrač. Je igrača, s katero so se igrale naše mame in babice. Je igrača, s katero se je igrala tudi Tina sama. Svojo prvo punčko je dobila za tretji rojstni dan. Poimenovala jo je Mima. Spremljala jo je povsod in še danes jo hrani v svoji stari otroški sobi.

Mimma je zato njen navdih iz otroških dni, prilagojen sodobnemu času. Je mehka, ročno izdelana punčka, sešita s pozornostjo in osredotočenostjo na podrobnosti. Mimma je vedno dobre volje in nasmejana. Je odlična prijateljica vaših otrok, rada se stiska in jim pomaga zaspati. Prenese raznovrstne otroške vragolije in je ne skrbi, če se umaže. Ker ne vsebuje majhnih delcev, je primerna za otroke vseh starosti. Punčke pa niso namenjene le otrokom, namenjene so malim in velikim, mladim in nekoliko manj mladim ter vsem tistim, ki ostajajo mladi po srcu.

V Tinini šivalnici ne najdemo samo punčk, v njej nastajajo tudi fantje, medvedki, zajčki in mucke. Punčke je mogoče tudi delno personalizirati z izbiro pričeske, barve las ali obleke po željah novega lastnika.

Blagovna znamka Mimma je plod ustvarjalke Tine Renko, ki se je za šivalnim strojem znašla šele nedavno.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

ARTish SEZONA 2020

-> ARTish KINO ŠIŠKA / PRESTAVLJEN / iz 14. marec na 25. okrober 2020 / 10.00 do 19.00

 

! NOVA LOKACIJA ! -> ZUNANJA SEZONA / Gallusovo nabrežje / VSAKA SOBOTA  vključno 31.10. / ZAČETEK  20. junij 2020

 

-> poletni ARTish v Radovljici / četrtek, 7. julij / 14:00 do 19:00
 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * * 

ARTish prodajni kotiček CERKNICA -> galerija KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
URNIK
vsaka SUHA sobota / 10:00 do 15:00