MIN-ELLY

Ročno izdelano = narejeno z ljubeznijo, ustvarjalnostjo in edinstvenostjo

MIN-ELLY


Pod znamko Min-elly sanja in ustvarja Mina Mansoor. Kreativnost je bila že od nekdaj njena hrana za dušo in srce. Ob njej se uči, raste, raziskuje, si postavlja izzive in predvsem neskončno uživa! Mavrični svet barv, kontrastov, vzorcev in nešteto zgodb, o katerih sanjari, so njena Indija Koromandija.

Strastna ljubiteljica vročih poletij, morja, sonca in školjk, prijaznega in razigranega vetra v laseh. Mravljinci v podplatih jo znova in znova vodijo po širnem svetu in kadar je le mogoče, vsaj za trenutek na obisk do njenih prijateljev – slonov. Na splošno velika ljubiteljica živali, a prav posebna vez jo že dolga leta druži z nežnimi velikani, kar se skriva tudi za imenom njene znamke Min-elly; navihana, skuštrana in nasmejana se s svetlim pogledom na življenje prepušča toku dogodivščin, a kadar je treba, se ji na obrazu zariše tudi resen, odločen pogled. Mina pravi, da takrat stopi v ospredje njeno nebesno znamenje bika. Tudi z njim zelo dobro shaja!

Trenutne kreacije so usmerjene v izdelke čudovitih potovalnih zvitkov in otroških žepov za shranjevanje. Zvitki so po večini iz potiskanega bombaža ali kombinacije potiskanega bombaža in šantung svile. Tudi otroški žepi za shranjevanje so izdelani iz visokokakovostnega blaga. Material je naraven in okolju prijazen, najpogosteje lan ali 100-odstotni bombaž. Vsak izdelek Min-elly je narejen s posebnim navdihom in je edinstven. To mu daje unikaten pečat, ki ga loči od izdelkov iz masovne proizvodnje.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

VEČ o Min-eely tudi TULE . . .
 

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________