MIN-ELLY

Ročno izdelano = narejeno z ljubeznijo, ustvarjalnostjo in edinstvenostjo

MIN-ELLY


Pod znamko Min-elly sanja in ustvarja Mina Mansoor. Kreativnost je bila že od nekdaj njena hrana za dušo in srce. Ob njej se uči, raste, raziskuje, si postavlja izzive in predvsem neskončno uživa! Mavrični svet barv, kontrastov, vzorcev in nešteto zgodb, o katerih sanjari, so njena Indija Koromandija.

Strastna ljubiteljica vročih poletij, morja, sonca in školjk, prijaznega in razigranega vetra v laseh. Mravljinci v podplatih jo znova in znova vodijo po širnem svetu in kadar je le mogoče, vsaj za trenutek na obisk do njenih prijateljev – slonov. Na splošno velika ljubiteljica živali, a prav posebna vez jo že dolga leta druži z nežnimi velikani, kar se skriva tudi za imenom njene znamke Min-elly; navihana, skuštrana in nasmejana se s svetlim pogledom na življenje prepušča toku dogodivščin, a kadar je treba, se ji na obrazu zariše tudi resen, odločen pogled. Mina pravi, da takrat stopi v ospredje njeno nebesno znamenje bika. Tudi z njim zelo dobro shaja!

Trenutne kreacije so usmerjene v izdelke čudovitih potovalnih zvitkov in otroških žepov za shranjevanje. Zvitki so po večini iz potiskanega bombaža ali kombinacije potiskanega bombaža in šantung svile. Tudi otroški žepi za shranjevanje so izdelani iz visokokakovostnega blaga. Material je naraven in okolju prijazen, najpogosteje lan ali 100-odstotni bombaž. Vsak izdelek Min-elly je narejen s posebnim navdihom in je edinstven. To mu daje unikaten pečat, ki ga loči od izdelkov iz masovne proizvodnje.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

VEČ o Min-eely tudi TULE . . .
 

OTVORITEV SEZONE 2022

ARTish KINO ŠIŠKA 2022

-> sobota, 19. marec, med 10.00 in 19.00 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * * 

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO: sreda, četrtek in petek med 17.00 in 19.00

____________