Mother Earth Sacred Plants

MESP – Mother Earth Sacred Plants izdeluje popolnoma naravne pripravke za nego in zdravje telesa in duha.

Mother Earth Sacred Plants

 

Znotraj MESP projekta je prežet namen in vodilo prebujanja spoštovanja in hvaležnosti do Matere Zemlje ter do rastlin, ki nam pomagajo na naši Poti.

V zgodbi MESP je trenutni fokus na izdelavi sveže pripravljenih naravnih pripravkih za nego telesa in duha, ki so namenjeni vzdrževanju zdravja ali ko je le-to v neravnovesju.

Nekateri naši pripravki so: pasta za zobe, olja za telo, šampon za lase, maske za telo na osnovi gline…V vseh so sestavine popolnoma naravne in organskega izvora.
Prav tako imunostimulansi na bazi meda, v kombinaciji s SuperRastlinami, ki prenavljajo, krepijo in spodbujajo zdravje organizma.

Navdih za izdelavo pripravkov pridobivamo iz tradicionalnih medicin, kot so: indijska ajurverdska medicina, kitajska tradicionalna medicina ter ljudska medicina iz naših krajev.

FOTOGALERIJA IZDELKOV

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici
od 30.4. do 15.10. / 10-19
VSAKA nedeževna sobota
PRIJAVE: artish.si@gmail.com

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

Galerija Krpan do konca meseca avgusta gostuje v 107 Oblačimo prostore! V njihovi izložbi si lahko ogledate dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!
#darilazavsakžep #podprimolokalno #cerknica

lokacija: MERCATOR BLAGOVNICA, Cesta 4. maja 64, Cerknica
urnik: pon - pet 9.00-17.00 / sobota 9.00-12.00 / nedelje in prazniki zaprt

____________