Nakit NA (Anja)

Nakit NA so pisani svetleči drugačni kosi, ki jih krasijo različne figurice iz vsakdanjega življenja.

Nakit NA (Anja)


Že od nekdaj ji je všeč moda in vse kar je povezano z njo. Pri nakitu se najbolj navdušuje nad kosi z miniaturnimi sadeži, slaščicami in vsemi ostalimi figuricami. Najprej je izdelovala nakit le zase, ta hobi pa je kmalu prerastel v obštudijsko dejavnost s katero se še danes sprošča in delno preživlja.

Nakit NA so pisani svetleči drugačni kosi, ki jih krasijo različne figurice iz vsakdanjega življenja. Te so okrašene s Swarovski kamenčki, poldragimi kamni, pisanimi perlicami, satenastimi trakovi,... Včasih so potopljeni v bleščice in kamenčke vseh barv, določeni detajli pa so naslikani s konturami za svilo. Vsak kos nakita je zataknjen na unikatne kartončke, ki so okrašeni z raznovrstni verzi in pregovori, tako da so super tudi za darilo!

Zakaj ne bi imela na uhanih namesto perlic piškote? Kaj pa če bi prstan krasile brke, ki bodo sigurno privabile ogromno pogledov? Mogoče imaš namesto dolgočasnih korald na verižici rajši korenje in grah? Vse to je nakit NA. Nakit za tiste, ki so radi drugačni in pisani!

VEČ FOTOGRAFIJ

Facebook
Spletna stran
 

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici
od 30.4. do 15.10. / 10-19
VSAKA nedeževna sobota
PRIJAVE: artish.si@gmail.com

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

Galerija Krpan do konca meseca avgusta gostuje v 107 Oblačimo prostore! V njihovi izložbi si lahko ogledate dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!
#darilazavsakžep #podprimolokalno #cerknica

lokacija: MERCATOR BLAGOVNICA, Cesta 4. maja 64, Cerknica
urnik: pon - pet 9.00-17.00 / sobota 9.00-12.00 / nedelje in prazniki zaprt

____________