Nana Rošič - Alt

Sreča je vir lepote!

Nana Rošič - Alt


Potovanja so njena velika strast, največja zahvala za to gre njenima staršema. Veliko dežel je prepotovala in videla pisanost ter raznolikost ljudi. Prav ta pisanost, ki jo tudi sama odraža jo je pripeljala do tega, da je začela ustvarjati nakit.

Moji mali čudeži so nastali pred slabim letom, ko je dobila idejo, da bi ustvarjala s fimo maso. Kljub temu, da je na trgu veliko izdelkov prav iz tega materiala, je želela dokazati da lahko izstopa. Postavila si je izziv, da bo navdušila ljudi s svojimi izdelki. Dela z veliko pozitivne energije in ogromno mero ljubezni. Potrudi se, da v vsak svoj izdelek vnese kanček sebe in tako pusti pečat pri ljudeh. Normalno je, da se človek razvija, prav tako v umetniškem smislu, zato se tudi sama trudi razvijati svoj umetniški duh. Navdušujejo jo povsem vsakdanje stvari in dogodki, ki jih nekateri ljudje spregledajo. Le ti v njej vzbudijo zamisel, ki se že v sekundi razvije v idejo in kmalu v stvaritev.

S fimo maso, ki je osnova njenih izdelkov zmeraj kombinira materiale, ki jo navdušujejo barvno ali oblikovno. Ni nujno, da materiale kupi, najraje gre v očetovo skladišče, kjer zmeraj najde uporaben kos. Izvirnost je ključ, ki ga skuša pridno uporabljati. Ustvarja za vse starosti, njene stranke so tako otroci kot tudi starejše gospe. Poudarek daje na to, da sreča ustvari lepoto, ob kateri zažari tudi nakit, zato bodimo srečni!

FOTOGALERIJA IZDELKOV
 

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici
od 30.4. do 15.10. / 10-19
VSAKA nedeževna sobota
PRIJAVE: artish.si@gmail.com

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

Galerija Krpan do konca meseca avgusta gostuje v 107 Oblačimo prostore! V njihovi izložbi si lahko ogledate dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!
#darilazavsakžep #podprimolokalno #cerknica

lokacija: MERCATOR BLAGOVNICA, Cesta 4. maja 64, Cerknica
urnik: pon - pet 9.00-17.00 / sobota 9.00-12.00 / nedelje in prazniki zaprt

____________