Natalie design

Unikatni pet izdelki. . .

Natalie design


Nataša Belcijan je po nekaj letih dela v dekoraciji in modnem svetovanju začela razmišljati , da sama ustvari nekaj uporabnega in obenem modnega, saj na trgu ni bilo mogoče dobiti lepih, kvalitetnih in cenovno sprejemljivih modnih ovratnic za pse.

Svojo strast do mode je povezala z ljubeznijo do kužkov in tako na slovenski trg lansirala linijo Unikatnih pet izdelkov. Kolekcijo Glam za mini kuzke z maxi stilom je predstavila s kolegico oblikovalko na modni reviji v Cveličarni septembra 2011.
Nataša ima doma tri kužkice, ki so njen navdih, saj so prav one male muze zaradi katerih je začela ustvarjati unikatke. Prijateljice so bile navdušene nad videnim in so jo prosile naj naredi tudi kakšne modne dodatke ali torbice, ki se bodo tematsko vezale na ljubke pasje ovratnice.

Tako se je odločila, da nadgradi modne dodatke za kužke tudi z damskimi torbicami.

O kolekcij torbic
Navdih drummer kolekcije-okroglih torbic je bil kar njen mož, ki je bobnar. Fi torbic je povzet po 14-colski čineli. V krogu se prepletata moški in ženski koncept. Vsaka torbica ima dodano osebno noto, na primer sredino torbice krasi čipka, pentljica ali krog z resami.

»Krog sem izbrala, ker je simbol neskončnosti, je lik brez ostrih vogalov.Deluje mehko, vendar ima pečat samosvojosti in drugačnosti... Ker so kužki moja prva ljubezen sem se poigrala na isto temo torbic tudi z ovratnicami in modnimi dodatki...tako se lepo tematsko navezuje celotna kolekcija.«

www.nataliedesign.si
 

ARTish SEZONA 2021 

! NOVA LOKACIJA ! -> ZUNANJA SEZONA / Gallusovo nabrežje / VSAKA SOBOTA  vključno 30.10.

TERMINI (vsaka sobota od 19.6. dalje):

- > OKTOBER 2021: 2., 9., 16., 23. in 30. oktober / med 10.00 in 18.00

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO: sreda, četrtek in petek med 17.00 in 19.00

____________

ARTish v Radovljici pred graščino 

 -> četrtek, 28. oktober RADOVLJICA (med 15.00 in 19.00)

____________

ARTish v KINU ŠIŠKA 2021

-> sobota, 6. november, med 10.00 in 19.00 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * *