ORGOnakit - ORGOart

 Njuna ljubezen do dragih in poldragih kristalov, ki nam jih nesebično nudi narava, se je rodila, ko sta bila postavljena pred hudo življenjsko preizkušnjo.

ORGOnakit - ORGOart

 
Odprl se jima je nov svet, svet energij in ezoterike. On se je dokopal do vsega potrebnega znanja iz začel izdelovati energijski nakit, ona pa se je naučila njegove čudovite izdelke ovijati z žičko, da bi jih lahko nosili kot dragocen unikatni nakit v kombinaciji s priljubljenimi oblačili. Preprosto obožuje neskončno prepletanje žičk in kristalov, saj pomirja njeno dušo in ji daje navdih za nove kreacije, ki se rojevajo iz dneva v dan.

ORGOnakit je izdelan iz naravnih kristalov, opilkov, smole in spiral. Dodatno lepoto jim doda preplet bakrene ali srebrne žice najčistejše kakovosti. Vsak izdelek je v celoti narejen z rokami, je edinstven in neponovljiv.
Ker so kristali in minerali »živi«, se v objemu smole in opilkov moč njihovih vibracij poveča trikratno. Bioenergetiki, ki so izmerili njune izdelke, lahko potrdijo, da so izredno močni »zdravilci« za telo in duha, saj nas ščitijo pred sevanjih vseh vrst, z vibracijami vgrajenih kristalov pa blagodejno vplivajo na naše zdravje in počutje.

Ker smo ljudje edinstveni in neponovljivi, je njun nakit ustvarjen pav za nas, saj je edinstven in neponovljiv.
Poleg nakita izdelujeta tudi unikatne ORGOplošče s prelepo, iz bakrene žice narejeno rožo življenja, za oživljanje hrane in vode, ter za čiščenje negativnih vibracij bivalnih ali poslovnih prostorov.

V vedno večji želji po novem in boljšem, je on začel razvijati nove izdelke, ki bodo namenjeni predvsem zdravju in boljšemu počutju in bodo na voljo, ko bo vse narejeno tako, kot mora biti ali kot pravijo, ko bo čas zanje. Seveda mu bo ob strani in v pomoč stala vedno ona.

FOTOGALERIJA

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici od 30.4. dalje / VSAKA nedeževna sobota

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO:
četrtek in petek med 17.00 in 19.00
sobota med 10.00 in 13.00

____________

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * *