PikiPu

Pisani izdelki za vesele otroke.

PikiPu


Idejna zgodba o PikiPu-ju (ki takrat še ni imel imena), se je začela nekega sončnega zimskega dne na zasluženi kavi na robu Cerkniškega polja.

PikiPu se je tako razvil v mlado slovensko blagovno znamko, osredotočeno na izdelke za otroke. Poudarek je na živahnih barvah in oblikah, ki jih navdihujejo otroška igrivost in navihanost, ter njihova neizčrpna energija. Zajema široko paleto izdelkov, ki se sproti širi, razvija in nadgrajuje.

Trenutno so to igrače (kocke, blazinice, mucki, mobile), nepogrešljivi pripomočki (trakovi za dude, previjalne podloge, ninice, torbe za plenice, odejice) ter oblačila in modni dodatki (kape, jopice, copatke, krila…).
PikiPujevo ekipo sestavljata dve geografinji, ki sta študirali vsaka na svojem koncu Slovenije, vendar so se zaradi ljubezni do krasoslovja njune poti križale.

Katja Debevc že ima nekaj kilometrine v ustvarjanju, saj pod blagovno znamko Coprnije ustvarja za odrasle. Sedaj se ukvarja s kvačkanim in volnenim delom PikiPuja, najraje pa izdeluje kape. Pri PikiPuju skrbi za fotografiranje izdelkov. Petra Gostinčar je mlada raziskovalka, ki jo je zaneslo v ustvarjalne vode. Njena velika ljubezen je šivalni stroj, hkrati pa skrbi tudi za promocijo in PR PikiPuja. Skupaj pa ustvarjata čudovite izdelke za naše male zaklade.

FOTOGALERIJA

ARTish SEZONA 2020

-> ARTish KINO ŠIŠKA / PRESTAVLJEN / iz 14. marec na 25. okrober 2020 / 10.00 do 19.00

 

! NOVA LOKACIJA ! -> ZUNANJA SEZONA / Gallusovo nabrežje / VSAKA SOBOTA  vključno 31.10. / ZAČETEK  20. junij 2020

 

-> poletni ARTish v Radovljici / četrtek, 7. julij / 14:00 do 19:00
 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * * 

ARTish prodajni kotiček CERKNICA -> galerija KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
URNIK
vsaka SUHA sobota / 10:00 do 15:00