ROSA DODATKI

Nobena podrobnost pri Rosi ni naključna.

ROSA DODATKI


Rosini izdelki niso le tisto, kar je vidno očem,ne delujejo le skozi občudovanja vredno obliko, izbrane vrhunske materiale in skrbno ter počasno ročno izdelavo.

Skrivnost izdelkov Rose je, da bogatijo energetsko telo tiste, ki jih nosi. Delujejo s premišljenim izborom barv, oblikovnih detajlov in natančno izbranim imenom vsakega izdelka. Izdelki Rosa so vrhunski izdelki, ki nagovarjajo dušo. Posledica ni le občudovanje ljudi okoli vas, ampak preplavljajoče dobro počutje, ki ga ne boste znali razložiti. Rosa izdelki prinašajo osebno ravnotežje tam, kjer ga najbolj potrebujete. Zato je vsak Rosa izdelek edinstven. Vsak je drugačen od podobnih, vsak s premišljeno kombinacijo vidnega in energetskega vpliva na osebo, ki ga nosi.

Nobena podrobnost pri Rosi ni naključna.

Vsaka ima svoj razlog obstoja, vsaka ima svojo vlogo. Najbolj skritim in nevidnim podrobnostim je posvečeno enako časa in ljubezni, kot tistim vidnim. Vsaka podrobnost in vsak skrit šiv je preverjen, preden izdelek zapusti roke ustvarjalcev Rose, kar zahteva veliko časa.
Izdelki nastajajo v prostorih sredi mirne narave, v rokah posebnih ljudi. Rosa izvira s Kozjanskega, s Slovenske dežele osupljive lepote, v osrčju Evrope.

FOTOGALERIJA IZDELKOV
 

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici od 30.4. dalje / VSAKA nedeževna sobota

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO:
četrtek in petek med 17.00 in 19.00
sobota med 10.00 in 13.00

____________

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * *