SAFFY

SAFFY je Polonca Bunjevac in izdeluje nakit iz fimo mase.

SAFFY


Že prej je eksperimentirala z različnimi materiali, potem pa je pred petimi leti spoznala fimo maso in zgodila se je ljubezen na prvi pogled, ki traja še danes in je vedno močnejša.

Na začetku so bili njeni izdelki preprosti saj se je učila in preizkušala različne tehnike,nato pa je začutila, da je zrela za nekaj več. Želela si je odstopiti od pestre ponudbe, ki je bila na trgu in tako začela fimo kroglice prepletati z barvastimi bombažnimi vrvicami. Kasneje je pričela uporabljati tudi navadno vrv, ki ji je postala zelo ljuba. Večina njenih izdelkov je barvitih, saj obožujem barve, ki jo polnijo s pozitivno energijo. Vsak kos nakita je narejen ročno, z veliko mero skrbnosti in ljubezni.

Ko so fimo kroglice pečene, se prepusti domišljiji in tako nastanejo unikatni , za nekoga mogoče preveč abstraktni izdelki, ampak to je SAFFY, odštekana, kreativna, razigrana, navihana…. Svoj nakit izdeluje tudi po naročilu, vendar malo drugače…..želi da si stranke izberejo le barve, potem pa so na vrsti vesolje, energija, domišljija in nekaj vilinskega prahu....

FOTOGALERIJA IZDELKOV

 

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici od 30.4. dalje / VSAKA nedeževna sobota

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO:
četrtek in petek med 17.00 in 19.00
sobota med 10.00 in 13.00

____________

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * *