Tania Artnak T*Art

Tania Artnak je prijetna in pisana oseba, izpeljanka njenega imena in priimka pa vodi v ime pod katerim ustvarja – T*Art.

Tania Artnak T*Art


Diplomirana politologinja, ki končuje magisterij novinarstva se je ukvarjala že z marsičem; dolga leta je plesala, igrala tenis in klavir, zanima pa jo vse kar je navihano, ustvarjalno in pozitivno usmerjeno.

Njena kunčica, ki je upodobljena v T*Art logotipu, ji pomaga pri ustvarjanju, inspirirajo pa jo potovanja in tiste male stvari, katerih se nikoli ne naveliča in jih zna resnično opaziti ter ceniti. Rada ima nove izzive, odkrivanje neodkritega in vsesplošne pozitivne vibracije.

Pri ustvarjanju nima pravil in meja, edino kar velja je – barvitost in odbitost!

Sprva je bilo v njenem ustvarjalnem kotičku toliko različnega, da je bilo izdelke nemogoče popredalčkati v kolekcije. V njeni zbirki se je skozi čas nabralo ogromno realističnih sadno-zelenjavnih in kolačkastih verižic, živalskih motivov, raznolikih obeskov, uhančkov,...

Prav poseben je dišeč nakit, kjer gre za uhane ali verižice iz naravnih materialov, ti pa so pokapani z eteričnimi olji (sivka, citrusi, kokos, češnja,...), vonj pa traja in traja. Ustvarja tudi nakit iz perja, perlic, lesa, papirja... pri materialih ni izbirčna; bolj raznoliko je, bolje je! Vsak mesec se pojavijo novi odštekani kosi nakita.
Njeni prstani in zapestnice nosijo navihane motive, njene verižice z mini stekleničkami pa skrivajo skrivnostna sporočilca.
Pri lasnih okraskih »clip'n'go« pričara v lase vsakega dekleta čarobnost in unikatnost.

Deluje v stilu oblikovanja, preoblikovanja, barvanja, renoviranja, recikliranja in eksperimentiranja.
Mavrična brezmejnost!


VEČ FOTOGRAFIJ

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici od 30.4. dalje / VSAKA nedeževna sobota

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO:
četrtek in petek med 17.00 in 19.00
sobota med 10.00 in 13.00

____________

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * *