VOILAK

Dobrodošli v svetu VoilaK!

VOILAK


Čustvenost stila in stil v čustvih. Beseda povdarja duhovitost,osebnost in enostavnost, ki predstavlja naše podjetje.
V francoščini “Voila” pomeni “storjeno” ali “pa smo” …. Nekaj kar je bilo storjeno ali pa se bo zgodilo in ustvarilo zanimivo presenečenje ali pa celo en pričakovani rizultat s svojo potjo posebno zasnovano oziroma načrtovano,…smart… prakticno je nekaj kar se hitro dojema, z občutkom in čustveno.

Imeli smo dobro osnovo, ali vsaj idejo, glede stila, realiziranega v liniji kreacij, ki so jih občudovali že mnogi, predstavljena v modnih dodatkih in dodatkih notranje opreme. Idealni za naše stranke in še posebno za stranke z lepo osebnostjo in “določenim” okusom.

Nismo in ne želimo oškodovati njihovih denarnic in pustiti, da bi bil vsak potrošen euro le za nakup in ne za vzdrževanje “verig” trgovin z izložbami, po možnosti v centrih velikih in najlepših mestih sveta.

Sicer Voilak , v francoščini bi se reklo “voila voilaK, italijanska ,italijanska proizvodnja, ena posebna “zgodba” strasti do svojega dela in dela na splošno, predvsem pa globoka želja, biti vam na razpolago in biti prisotni pri vasem izboru stila i želji na povdarku celotne predstavitve Vaše osebnosti.

Želimo tudi, da bi vi občutili, da imate nekaj skupnega z nami in med vami. Skupno bo seveda le “essenza – jedro” VoilaK, kajti vsak izdelek je narejen ročno in professionalno, s posebno izbranimi materiali, za vsako kreacijo posebej. Kot zadnje analiziranje kreacije, lahko rečemo, da je in ostane edinstvena.

FOTOGALERIJA IZDELKOV
www.voilak.com

 

Otvoritev ARTish sezone 2023
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 31. januar 2023
___________________________

ARTish v Mariboru
s
obota, 25. marec, Vetrinjski dvor

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav: 28. februar 2023
___________________________

Zunanja ARTish sezona 2023 - Gallusovo nabrežje
s
obota, 18. marec, KINO ŠIŠKA 

prijave: ARTish.si@gmail.com
zadnji rok prijav za PAKETE: 28. februar 2023

april: 1., 8., 15., 22., 29. (5 x)
maj: 6., 13., 20., 27. (4x)
junij: 3., 10., 17., 24. (4x)
julij: 1., 8., 15., 22., 29. (5x)
avgust: 5., 12., 19., 26. (4x)
september: 2., 9., 16., 23., 20. (5 x)
oktober: 7., 14., 21., 28. (4x)

Skupaj 31 (nedeževnih) sobot nedeževnih. Prijave bodo že možne v roku 1 meseca, lahko pa se že prej pofočkate na mail ARTish.si@gmail.com.

___________________________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

V galeriji Krpan v Cerknici lahko obiščete ARTish prodajni kotiček, kjer so na voljo unikatna dela številnih lokalnih in okoliških ustvarjalcev ter članov društva Notranjskih kulturnikov Krpan Cerknica. Vsa dela so tudi naprodaj. Povabljeni!

lokacija: GALERIJA KRPAN, Čabranska 2, Cerknica
urnik: sreda, četrtek in petek od 16:00 do 19:00

____________