Zelolepo

Za Editto je Zelolepo umetniški izraz, v katerega vtke, vplete, všije, potiska svoje zaznave in dojemanja, ko spozna naročnika.

Zelolepo

Blagovna znamka Zelolepo v letu 2011 že deseto leto utira svoje smernice na slovenskem tržišču. V teh letih je znamka pod okriljem oblikovalke  Editte Zelolepo, razvila in se  usidrala v zavest kupcev, kot znamka barvitih, črtastih, resastih, patchwork unikatnih izdelkov, med katere sodijo torbice, pasovi, denarnice, copati…

Izdelki, ki nastanejo izpod olfa noža, ki ga vihtijo Edittine roke in usnjenih kož, so namenjeni vsem, ki vedo, kaj pomeni izvirnost, drugačnost, unikatnost, vsem, ki vedo, da izdelek nastaja samo zanje in da je izdelek proces in plod ustvarjalne poti oblikovalke. Vsak izdelek je individualni proces za vsakega naročnika posebej.

Zelolepo je ujet med čarobnost in pravljičnost barvnih harmonij, kontrastov, struktur, tekstur in oblik. Za Editto je Zelolepo umetniški izraz, v katerega vtke, vplete, všije, potiska svoje zaznave in dojemanja, ko spozna naročnika. Vsak izdelek je izdelan s pozornostjo iz izbranih materialov, z  doživljenjsko  garancijo, z velikim občutkom za barvno harmonijo in natančno izdelavo. Za unikatno torbo Editta porabi od začetka ustvarjalnega procesa in do konca, ko je izdelek postavljen na »čakalno« polico, več ur, tudi do 30 ur, odvisno od zahtevnosti izdelka. V notranjosti unikatnih torbic so usnjene podloge, kar še poudari kvaliteto izdelka. Izdelki Zelolepo so za ljudi, ki si v življenju želijo tisto več, tisto čemu rečemo ujeti trenutek.

FOTOGALERIJA IZDELKOV ZELOLEPO

www.zelolepo.com

OTVORITEV SEZONE 2022

ARTish KINO ŠIŠKA 2022

-> sobota, 19. marec, med 10.00 in 19.00 

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * * 

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO: sreda, četrtek in petek med 17.00 in 19.00

____________