ARTish

"ARTish je dober primer dobre prakse. Naj se zgolj ne nadaljuje, naj se širi po državi." (Studio City)

ARTish

 
ARTish - ustvarjalni festival s prodajno raztavo avtorskih del

ARTish ni le prostor, kjer se zbirajo ustvarjalci. Je prostor, kjer si lahko mimoidoči spočijejo oči, se napolnijo z ustvarjalno energijo, ki jo s svojimi unikatnimi deli širijo ustvarjalci, se naučijo česa novega, se obdarijo in poklepetajo z ARTish-ani.

 
ARTish je svoja vrata prvič odprl decembra 2011, s štiri dnevnim dogajanjem v zapuščenem podhodu Ajdovščina v Ljubljani. Od tega dne dalje s projektom ARTish  nadaljujemo s svojim poslanstvom, da od meseca marca, ko tradicionalno začenjamo sezono v Kinu Šiška, pa do konca meseca oktobra, vsako nedeževno soboto na Gallusovem nabrežju ob Ljubljanici postane skupno mesto ustvarjalcev, artistov in mnogih, ki umetnost vsakodnevno živijo in tako tudi dobijo možnost, da med seboj izmenjajo ideje, mnenja in se spodbujajo pri svojem delu.

ARTish je enkratna priložnost, da umetniki / ustvarjalci / kraftarji predstavite svoja unikatna dela širši publiki, povabite svoje stranke, prijatelje, se podružite z ostalimi sotrpini in dan preživite v krasni družbi krasnih in kreativnih ljudi! Mi poskrbimo za odlično organizacijo in komunikacijo, dobro promocijo vsakega sodelujočega posebej, vsak dogodek ovekovečimo s fotografijami, ki jih sodelujoči lahko uporabijo v lastne promocijske namene, tudi svetujemo, v kolikor je potreba in pa povežemo z mediji in ostalimi, ki se obrnejo na nas z željo po kontaktiranju določenega ARTishana.

ARTish smo razširili tudi v prečudovito Radovljico, kjer nas najdete vsak četrtek v mesecu juliju v sklopu dogodkov Okusi Radol'ce in pa v prazničnem decembru, kjer Radovljiško graščino spremenimo v pisano pravljico unikatnih izdelkov. 

Če kot ustvarjalec / ustvarjalka želiš postati del naše zgodbe oziroma se nam pridružiti, pošlji sporočilo na ARTish.si@gmail.com.

 
ARTish-anski pozdrav.

Erika Felicijan
organizator in idejni vodja

 

NE SPREGLEJ:

LJUBLJANA.INFO

NAPOVEDI ARTish dogodkov

Foto utrinki z dosedanjih ARTish dogajanj

Kaj pravijo mediji o festivalu ARtish?

ZUNANJA SEZONA 2022

 
Gallusovo nabrežje ob Ljubljanici od 30.4. dalje / VSAKA nedeževna sobota

____________

ARTish v Cerknici / prodajni kotiček v galeriji Krpan

ODPRTO:
četrtek in petek med 17.00 in 19.00
sobota med 10.00 in 13.00

____________

* * * * 

PRIJAVE: artish.si@gmail.com

* * * *